Goodyear ULTRA GRIP MAX T pentru remorcile Schmitz Cargobull

Ultra Grip Max T

Încă o aprobare pentru echipare originală pentru noile anvelopele de iarnă pentru semiremorcă Ultra Grip Max T de la Goodyear.

Schmitz Cargobull, unul din producătorii de remorci lideri în Europa, a aprobat anvelopele Goodyear Ultra Grip Max T pentru echipare originală pentru clienții care operează în condiții de iarnă severă. Recent introdusele anvelope de iarnă vor fi disponibile în dimensiunile 385/65R22.5 și 385/55R22.5 pentru remorcile proiectate pentru a opera în regiuni precum Alpi, țările nordice și Rusia.

Cu până la 40% mai multă aderență atunci când este pe jumătate uzată și cu până la 15% mai mult kilometraj, sunt beneficiile pe care noua gamă de anvelope de camion de iarnă Ultra Grip Max le oferă cu adevărat. Gama cuprinde anvelopa pentru axa de direcție Ultra Grip Max S, anvelopa pentru axa de tracțiune Ultra Grip Max D și anvelopa pentru semi-remorcă Ultra Grip Max T. Acestea sunt anvelope de camion dedicate pentru iarnă și poartă atât însemnul muntelui cu trei piscuri și fulg de nea (3PMSF), care este însemnul oficial pentru anvelope de iarnă, cât și simbolul M+S. Chiar și atunci când anvelopa este 50% uzată, anvelopele pentru axa de tracțiune încă se califică pentru însemnul 3PMSF. Cu un asemenea excelent nivel de performanță, noua linie de anvelope de iarnă pentru camioane de la Goodyear ajută camioanele să rămână în mișcare și să ofere starea de spirit necesară atât șoferilor cât și operatorilor.

Goodyear ULTRA GRIP MAX T pentru remorcile Schmitz Cargobull

[pullquote align=”full” cite=”Peter Platje, Director OE Sales Truck Tires Goodyear Dunlop EMEA” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Suntem încântați că Schmitz Cargobull a ales noua noastră anvelopă de iarnă Ultra Grip Max T ca echipare originală pentru remorci. Performanța pe care o oferă aceste anvelope în condiții de iarnă grea este exact ceea ce operatorii de flote ar trebui să aștepte de la o anvelope de camion de iarnă: un nivel ridicat al tracțiunii și aderenței în condiții severe de iarnă.[/pullquote]

Specificațiile complete ale anvelopelor ce vor fi montate de către Schmitz Cargobull sunt 385/65R22.5 160K 158L TL și 385/55R22.5 160K 158L TL.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker