Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 primă echipare pentru Ford

Goodyear Vector 4Seasons

Noile anvelope Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 vor echipa din fabrică noile modele Ford Focus, C-Max, Galaxy, S-Max precum și Fiesta.

Goodyear este încântat să anunțe că toate vehiculele recent lansate de la Ford vor fi prezentate cu opțiunea de montaj a noilor și premiatelor anvelope Vector 4Seasons Gen-2 All Season, ca echipare originală.

Noile versiuni de la Ford, Focus, C-Max, Galaxy și S-Max, precum și actualul model Fiesta, vor veni toate cu opțiunea de echipare cu anvelopele Vector 4Seasons Gen-2 care asigură o performanță sporită a frânării pe ud, pe zăpadă și pe gheață, așa cum arată testele independent realizate de TÜV (pentru frânarea pe ud, zăpadă și gheață), performanță care este benefică în condițiile de vreme din Europa.

Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 primă echipare pentru Ford

De când Goodyear a lansat, în cursul acestei veri, anvelopa Vector 4Seasons Gen-2, această anvelopă impresionantă a luat locul I în testul dedicat anvelopelor all-season realizat de revista Auto Bild în 2015, testul demonstrând performanța ‘Exemplară’ de-a lungul mai multor categorii și clasare în fruntea clasamentului, în fața produselor competitoare de top. Această anvelopă a primit de asemenea calificativul ‘Recomandată’ în testul dedicat anvelopelor all-season realizat de Auto Express în 2015.

VEZI ȘI: Am strâns pentru tine toate informațiile disponibile despe anvelopele pentru vehicule comerciale Goodyear

[pullquote align=”full” cite=”Nick Harley, Managing Director Original Equipment Consumer EMEA la Goodyear” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Suntem încântați să continuăm relația pozitivă pe care o avem cu Ford în ceea ce privește protofoliul nostru de anvelope All Season. Anvelopele pentru toate anotimpurile devin din ce în ce mai populare din moment ce vedem schimbări climatice de-a lungul Europei. Goodyear a creat segmentul de anvelope All Season cu mai bine de 30 de ani în urmă, și am dezvoltat și inovat permanent acest produs de-a lungul timpului. Cele mai recente succese ale noastre înregistrate în testele Auto Bild și Auto Express arată că experiența și cunoașterea noastră extinsă a acestui segment de produs a dat încă o dată un produs de top pentru această industrie, un produs cu o performanță excepțională.[/pullquote]

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker