Tehnologie

Goodyear Ventures investește în compania TuSimple

Goodyear Ventures și-a adăugat TuSimple, o companie globală de tehnologii de transport autonome, în portofoliul de investiții în creștere.

În 2020, Goodyear a anunțat un parteneriat strategic pentru a oferi anvelope și soluții de management a anvelopelor rețelei de transport de marfă autonom (AFN) a celor de la TuSimple, prima rețea autonomă din lume.

Goodyear Ventures investește în compania TuSimple

În calitate de partener al rețelei AFN, Goodyear va efectua studii de uzură pentru a progneza mai bine întreținerea, a înțelege longevitatea anvelopelor și a reduce impactul de carbon al flotelor.

VEZI ȘI: Eberspächer va dezvolta la Cluj-Napoca sisteme pentru vehicule autonome

Compania americană TuSimple testează în Arizona, Texas, China, Japonia și Europa camioane echipate cu tehnologie de conducere autonomă, utilizând un ecosistem format din hărți digitale, terminale strategice și un sistem autonom de operare a flotei.

Condus de o misiune de a crește siguranța, de a reduce costurile de transport și a emisiilor de carbon, TuSimple dezvoltă o soluție de conducere autonomă de Nivel 4 SAE, pregătită comercial, pentru a transforma industria logistică.

Goodyear Ventures investește în compania TuSimple

Din aceeași categorie...

Back to top button