Știri

Grav accident provocat de un șofer polonez, pe autostrada A2, lângă Schermen

Un camion condus de un șofer polonez a intrat violent în spatele unui camion al armatei germane, pe care l-a proiectat în alte două camioane aflate în față sa.

Conform raportului poliției, accidentul rutier în care au fost implicate în total patru camioane a avut loc, ieri, 30 iulie 2019, în jurul orei 10:30, pe autostrada A2, în dreptul localității Schermen, direcția Hanovra, la finalul unui blocaj de trafic format din cauza unor lucrări de drum.

Grav accident provocat de un șofer polonez, pe autostrada A2, lângă Schermen

Un camion condus de un șofer polonez (39 de ani), care nu a fost atent la trafic, a intrat în spatele unui camion al armatei germane, oprit în coada formată pe autostradă. Impactul a fost atât de violent, încât camionul de armată a fost proiectat în alte două camioane aflate în fața sa.

VEZI ȘI: Șoferii de camion din Portugalia vor intra în grevă generală pe 12 august

În urma impactului, șoferul polonez a rămas captiv în cabina distrusă complet, fiind scos de acolo de brigada de pompieri ajunsă la fața locului. Grav rănit, acesta a fost transportat la spital.

Deși au fost răniți ușor în accident, șoferul și pasagerul din camionul de armată au rămas la locul accidentului. Datorită avariilor suferite, atât camionul care a provocat accidentul, cât și cel al armatei germane au trebuit să fie tractate.

Autostrada A2 a fost complet închisă pe sensul spre Hanovra, pentru a permite echipelor de salvatori să intervină.

Grav accident provocat de un șofer polonez, pe autostrada A2, lângă Schermen

Din aceeași categorie...

Back to top button