Accident de proporții provocat în Italia de un camion încărcat cu bobine de oțel

Un camion încărcat cu bobine de oțel a provocat un accident de proporții în Italia
Un camion încărcat cu bobine de oțel a fost aproape de a provoca o tragedie în Italia, pe autostrada A4, în spațiul de servicii Dalmine.

În dimineața zilei de 29 aprilie, șoferul unui camion încărcat cu trei bobine de oțel, care circula pe autostrada A4, în direcția Milano, a pierdut controlul, izbindu-se violent de mai multe panouri solare din interiorul spațiului de servicii Dalmine.

Accident de proporții provocat în Italia de un camion încărcat cu bobine de oțel

În urma impactului, o bobină de oțel din cele trei transportate a căzută din semiremorcă, rostogolindu-se aproximativ 100 de metri până în benzinăria din apropiere, unde a distrus o pompă de alimentare.

VEZI ȘI: TLN solicită renunțarea unitără la deorgările date din cauza pandemiei de COVID-19

Șoferul camionului se poate considera un norocos fără pereche, atât pentru faptul că a scăpat cu leziuni minore, cât și pentru că n-au fost alte victime ori bobina de oțel care o lovit pompa de alimentare n-a provocat vreun incendiu. Șoferul a fost internat în spitalul Papa Giovanni XXIII din Bergamo.

Proporțiile accidentului au fost limitate grație restricțiilor de trafic impuse de stărea de urgență din Italia, într-o zi obișnuită, bilanțul accidentului ar fi fost cu totul altul, zona fiind foarte aglomerată.

Nu se cunosc cauzele care au dus la pierderea controlului asupra camionului. Totuși, n-avem cum să nu ne întrebăm dacă cele trei bobine de oțel erau asigurate corespunzător, având în vedere că italienii sunt recunoscuți pentru modul inedit în care asigură marfa.

Follow #infotrucker

1 comentariu

  1. Marin

    01/05/2020 at 12:21 AM

    Modul inedit de a asigura marfa……
    Adica NU PREA sau DELOC 😅😆

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.