Știri

Grav rănit după ce a intrat sub un pod cu limita de înălțimea de 2.9 metri

Accident rutier lângă uzina Volkswagen Salzgitter. Șoferul unui camion a fost grav rănit după ce acesta a intrat sub un pod cu limita de înălțime de 2.9 metri.

Pe 4 februarie 2019, în jurul orei 6:50 dimineața, șoferul unui camion care trebuia să încarce din uzina Volkswagen Salzgitter a fost grav rănit după ce acesta a intrat sub un pod cu limita de înălțime de 2.9 m.

Potrivit purtătorului de cuvânt al brigăzii de pompieri a uzinei Volkswagen, șoferul ar fi greșit drumul de intrare în uzina. Camionul nu era încărcat.

VEZI ȘI: Opel a publicat primele informații și imagini cu noua generație Vivaro

În urma impactului violent, șoferul camionului a rămas blocat în cabină, fiind nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare a pompierilor să-l elibereze, scrie salzgitter-zeitung.de.

Echipele de intervenție l-au eliberat pe șofer, acesta fiind preluat de serviciul de salvare care l-a transportat la clinica Holwedestraße din Brunswick.

În zilele următoare va fi verificată structura podului pentru a vedea dacă aceasta a fost compromisă. În prezent, ancheta este în curs de desfășurare.

Din aceeași categorie...

Back to top button