Utilitare ușoare

Green-G ecarry, camion electric ușor cu baterii Webasto

Green-G, un producător italian de vehicule și sisteme electrice, a prezentat camionul electric de 3,5 tone ecarry, echipat cu baterii produse de Webasto.

Green-G, o subsidiară a companiei italiene Goriziane Holding care se concentrează pe dezvoltarea de vehicule electrice, a prezentat în premieră mondială camionul ușor ecarry.

Green-G ecarry, camion electric ușor cu baterii Webasto

Modelul a fost dezvoltat special pentru companiile de servicii municipale. Printre aplicațiile potrivite se numără colectarea de deșeuri, grădinăritul, logistica urbană și livrările finale.

Camionul de 3,5 tone are dimensiuni asemănătoare cu ale unei furgonete, certificare N1 și viteză maximă limitată la 80 km/h. Versiunea standard este echipată cu un pachet de baterii litiu-nichel-mangan-cobalt de 35 kWh, produse de Webasto.

VEZI ȘI: Încep testele practice cu semiremorca frigorifică electrică Schmitz Cargobull S.KOe

Modelul premium ecarry are două pachete de baterii, cu o capacitate totală de 70 kWh. În această versiune, modelul poate parcurge până la 250 km fără realimentare.

Green-G se bazează pe tehnologia Webasto și pentru sistemul de aer condiționat al modelului ecarry. Inginerii Webasto au dezvoltat o strategie specială de control al sistemelor de încălzire și răcire, pentru un consum minim de energie.

Green-G ecarry, camion electric ușor cu baterii Webasto

Din aceeași categorie...

Back to top button