Știri

Grimaldi a introdus un nou feribot ROPAX între Italia și Grecia

Denumit Europalink, noul feribot ROPAX între Italia și Grecia este ceea mai mare navă de acest fel operată în Marea Adriatică.

Începând cu 29 februarie, Grimaldi Lines a înlocuit nava Igoumenitsa de pe ruta Brindisi (Italia) – Igoumenitsa (Grecia) cu un nou feribot ROPAX, denumit Europalink.

Cu o lungime de 218,80 m și lățime de 30,50 m, noul feribot ROPAX are o capacitate de 220 de camioane și 930 de pasageri, ceea ce înseamnă că poate transporta cu 20% mai mulți pasageri și cu aproximativ 50% mai multe camioane la fiecare călătorie decât nava pe care a înlocuit-o în flotă.

În plus, pe lângă creșterea substanțială a capacității, pasagerii și șoferii se vor bucura de o calitate sporită a serviciilor. Noul feribot ROPAX dispune de 201 cabine de diferite tipuri (interioare, exterioare și apartamente junior) cu un total de 632 de paturi, toate dotate cu aer condiționat și baie proprie, unele fiind concepute pentru pasagerii cu mobilitate redusă.

VEZI ȘI: Steyr Automotive reia producția camioanelor electrice Volta

De asemenea, pasagerii au acces la două saloane cu 75 de scaune confortabile și înclinate, un restaurant cu autoservire, două baruri, un magazin spațios, o zonă de joacă pentru copii, o saună și o zonă de slot-machine.

Împreună cu Kydon Palace, cealaltă navă modernă de pe ruta Brindisi – Igoumenitsa, Grimaldi Lines oferă un serviciu de feribot cu două plecări zilnice regulate din fiecare dintre cele două porturi.

Din aceeași categorie...

Back to top button