Companii de transportEcofriendly

Gruber Logistics a achiziționat 100 de camioane IVECO S-Way cu LNG

IVECO va livra 100 de camioane S-Way alimentate cu gaz natural lichefiat (LNG) companiei italiene Gruber Logistics cu sediul în regiunea Alto Adige.

IVECO a semnat un acord pentru livrarea a 100 de camioane S-Way alimentate cu LNG companiei italiene Gruber Logistics. Livrarea va fi făcută până la finalul lui 2021 de către distribuitorul local IVECO din Bolzano, Gasser Srl.

Gruber Logistics a achiziționat 100 de camioane IVECO S-Way cu LNG

Achiziția celor 100 de camioane alimentate cu gaz a fost determinată de profunda preocupare a companiei din regiunea Alto Adige pentru mediu și de angajamentul acesteia de a aduce o contribuție tangibilă la realizarea obiectivelor stabilite de Uniunea Europeană.

De asemenea, o contribuție la decizia companiei a fost și amplasarea sediului său, într-o zonă aflată în centrul unei dezbateri intense asupra problemelor de mediu care a făcut Adunarea regiunii Tirol să adopte măsuri semnificative pentru a limita impactul poluării generate de vehiculele grele, atunci când traversează pasul Brenner.

”Obiectivul nostru este să avem cea mai importantă flotă din Europa pentru transport durabil, prin exploatarea tehnologiilor existente și sprijinirea inovației, astfel încât noile tehnologii cu impact zero să poată ajunge rapid pe piață. Digitalizarea și durabilitatea – atât socială, cât și de mediu – sunt elemente fundamentale ale planului de dezvoltare al companiei noastre”, a spus Martin Gruber, CEO al grupului italian.

IVECO S-Way alimentat cu LNG a fost alegerea firească pentru Gruber Logistics, care a găsit în camioanele producătorului torinez sustenabilitatea ecologică și economică – și, esențial, performanța ridicată – de care are nevoie.

VEZI ȘI: Girteka Logistics a comandat 2.000 de camioane noi Volvo FH

Camioanele au o tehnologie concepută pentru a realiza o reducere semnificativă a consumului de combustibil și a poluării – reducând NO2 cu 90% și PM cu 95%, respectiv cu 95% emisiile de CO2, comparativ cu echivalentele lor diesel, atunci când este utilizat biometan.

Fondat în 1936, Gruber Logistics este astăzi un grup condus de a treia generație de manageri a familiei Gruber. Cu birouri în Europa, inclusiv România, și Asia, compania oferă clienților săi o gamă variată de servicii, de la transport în regim de grupaj, camion complet și excepțional, până la transport aerian și maritim, logistică și mutări industriale.

Expertiza internațională a grupului și cunoașterea aprofundată a țărilor în care operează îi permit să acopere o mare varietate de sectoare, de la industria siderurgică la industria auto și de la cea chimică la cea alimentară și a hârtiei.

Din aceeași categorie...

Back to top button