Logistica

Gruber Logistics deschide o filială în Franța

Compania Gruber Logistics din Tirolul de Sud își continuă procesul de internaționalizare prin înființarea unei filiale la Lyon (Franța).

Odată cu deschiderea primului său reprezentant național în Franța, Gruber Logistics își continuă strategia de extindere. Sucursala din Lyon marchează o ”nouă piatră de hotar în strategia de internaționalizare”, a spus compania.

Portofoliul filialei din Lyon include furnizarea unei game largi de soluții logistice, cu accent inițial pe transportul cu încărcătură completă (FTL) și pe transportul greu și special (XTL).

Gruber Logistics operează în Franța de 15 ani, iar cu propria sucursală dorește să extindă relațiile cu clienții și gama sa de servicii logistice în regiune.

VEZI ȘI: Gruber Logistics a început să utilizeze camioane electrice pe coridorul Brenner

Recent, Gruber Logistics a primit premiul pentru cea mai bună companie de logistică din Italia. Un factor decisiv în această decizie a fost preluarea companiei de logistică Universal Transport, la sfârșitul anului 2022. Acest lucru i-a permis lui Gruber Logistics să-și extindă rețeaua la 60 de sucursale în 14 țări și flota la 2.350 de unități de transport, inclusiv 850 de autovehicule și 1.500 de remorci.

”Ne-a fost clar că acesta va fi un pas important în procesul nostru de internaționalizare, dar nu sfârșitul eforturilor noastre. Prin deschiderea sucursalei în Franța, confirmăm încă o dată că ne dorim și vom continua să creștem la nivel internațional”, a spus Martin Gruber la ceremonia de premiere.

Din aceeași categorie...

Back to top button