Logistica

Grupul GEFCO a inaugurat o filială în Grecia

Grupul GEFCO a inaugurat oficial filiala sa din Grecia la începutul lunii noiembrie, pe modelul turcilor de la Ekol Logistics.

În calitate de companie cu o competență unică în gestionarea și optimizarea lanțurilor complexe de aprovizionare, filiala elenă a grupului va contribui cu know-how-ul său în logistica integrată la dezvoltarea clienților săi greci.

Grupul GEFCO a inaugurat o filială în Grecia

Prin înființarea unei filiale în Grecia, țară cu potențial dinamic în regiune, GEFCO își consolidează amprenta în Europa de Sud-Est, regiune în care grupul se bucură de o prezență istorică.

Grecia oferă o amplasare ideală între Europa de Est și Balcani, beneficiind de multe avantaje competitive care fac din această țară un loc perfect pentru un jucător major în logistică:

Grecia deține cele mai multe nave, controlând la ora actuală 18% din flota mondială, iar porturile din Piraeus și Salonic se numără printre porțile regionale de acces către Europa de Sud-Est și Europa Centrală.

De asemenea, producția industrială din Grecia prezintă o creștere constantă în ultimii ani, incluzând companii de top din industria alimentară și de prelucrare a tutunului și sectoare de producție din industria textilă, farmaceutică, chimică, minieră, petroliferă și de producție a metalelor.

Cu o experienţă de 68 de ani, GEFCO a acumulat o vastă expertiză în gestionarea lanțurilor complexe de aprovizionare ale clienților săi.

VEZI ȘI: Girteka Logistics este primul client european pentru Tesla Semi Truck

Având originile în logistica pentru industria auto – una dintre cele mai solicitante industrii din punct de vedere logistic – GEFCO aplică experiența sa și își dezvoltă în mod constant konw-how-ul pentru a-și deservi clienţii din diferite sectoare industriale: auto, industrie, energie, electronice, mărfuri de consum larg, farmaceutice și agricultură.

Experiența GEFCO variază de la servicii de transport marfă – operațiuni rutiere, feroviare, aeriene, maritime și multimodale – transporturi rutiere, feroviare, maritime sau aeriene – la soluții complexe multimodale din ușă-în-ușă cu soluții de depozitare, reprezentări vamale și fiscale și implicarea serviciilor de ambalaje reutilizabile.

Această expertiză cumulativă a echipei GEFCO permite Grupului să organizeze servicii intercontinentale din ușă-în-ușă pentru clienţii săi. Cu sprijinul echipelor sale de inginerie, GEFCO evaluează constant fluxurile și soluțiile logistice existente ale clienților săi pentru a găsi oportunități de optimizare și pentru a se dezvolta astfel împreună cu clienţii săi.

Filiala din Grecia oferă întreaga gamă de servicii a grupului GEFCO. Aceasta operează deja soluții rutiere internaționale pentru diverși clienți și va dezvolta și soluții noi, cum ar fi transportul la temperatură controlată, pentru sectoarele alimentar și farmaceutic, bine reprezentate în Grecia.

Din aceeași categorie...

Back to top button