Grupul HOYER a investit peste 40 milioane de euro în achiziția a 500 de camioane noi

Grupul HOYER și-a reînnoit flota cu 500 de camioane noi
Grupul HOYER a investit peste 40 de milioane de euro în reînnoirea flotei cu 500 de camioane noi, care urmează să fie livrate până la finalulul lui 2020.

În cel mai mare proces de investiție la nivel european, Grupul HOYER a achiziționat peste 500 de camioane noi pentru transportul de ulei mineral, produse chimice și gaze, investiția ridicându-se la 42.7 milioane de euro.

Grupul HOYER a investit peste 40 milioane de euro în achiziția a 500 de camioane noi

Cea mai mare parte a acestor camioane noi vor fi utilizate în transportul de ulei mineral în Marea Britanie, capetele tractor fiind cumpărate de la MAN, Scania și, în premieră, de la DAF.

Pentru aprovizionarea stațiilor de carburanți din Germania, respectiv pentru transportul internațional, Grupul HOYER a achiziționat camioane Volvo. Acestea vor fi operaționale de la sediile companiei din Germania și Polonia, iar de acolo vor efectua curse cu produse chimice la nivel european.

Principalele criterii care au stat la baza achiziției noilor camioane au fost siguranța șoferilor și protecția mediului.

Camioanele au motoare Euro VI de nouă generație care oferă o valoare adăugată în ceea ce privește eficiența economică și durabilitatea. În total, după finalizarea modernizării flotei, peste 2.200 de camioane, ceea ce înseamnă peste 98% întreg parcul, vor fi echipate cu motoare cu un nivel scăzut de poluare.

VEZI ȘI: Creștere pentru camioanele cu combustibili alternativi pe piața din Germania

Patru dintre camioanele noi cumpărate sunt propulsate de motoare cu LNG. Acest lucru înseamnă că Grupul HOYER a crescut la nouă numărul camioanelor alimentate cu gaz natural lichefiat, prima unitate cu LNG fiind achiziționate în 2018. Camioanele LNG sunt utilizate în transportul gazelor și uleiului mineral.

HOYER spune că pe viitor, după ce rețeaua de alimentare cu gaz natural va fi extinsă, va face noi achiziții de astfel de camioane.

Toate camioanele sunt echipate cu cele mai noi echipamente și tehnologii de siguranță, inclusiv camere video Forward-Facing. Imaginile înregistrate de acestea fiind utile în cazul accidentelor rutiere, oferind totodată și un plus de siguranță.

De asemenea, camioanele sunt echipate și cu sisteme de asistență la virarea la dreapta, dar și cu aparat etilotest care nu permite șoferului să pornească camionul dacă a consumat alcool.

În premieră, toate camioanele au instalate și un buton de panică pe care șoferul îl poate activa în caz de probleme. Acesta declanșează o alarmă sonoră, dar și o alertă într-un centru de comandă, de unde, se poate interveni pentru salvarea acestuia în funcție de necesitate.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.