Logistica

Grupul Nosta deschide o filială în România

Furnizorul german de servicii logistice Nosta Group și-a extins rețeaua internațională cu o filială în România, NOSTA Logistics SRL, cu sediul la Cluj-Napoca.

Noua locație a Nosta Group din Romania a fost deschisă la 1 decembrie 2023. Filiala din Cluj-Napoca va fi condusă de Szilard Sarkozi (33 de ani) și se va concentra pe transport rutier, dar și pe transport maritim și aerian.

”Avem o rețea stabilă în Europa, cu 450 de vehicule și contacte excelente în porturi și aeroporturi, care vor putea fi folosite și de clienții români”, a explicat Sarkozi. În plus, noua companie își propune să extindă rețeaua de transportatori a Nosta Group.

De asemenea, NOSTA Logistics SRL va introduce modelul european al grupului de colaborare cu școlile de șoferi pentru atragerea de noi șoferi profesioniști.

VEZI ȘI: Gruber Logistics deschide o flilială în Franța

”Această extindere marchează o bornă semnificativă în internaționalizarea companiei. Piața din România se dezvoltă pozitiv și a demonstrat un potențial solid de creștere”, a spus și Nicolas Gallenkamp, ​​CEO al Nosta Group.

România este a patra țară străină în care Nosta deschide subsidiare, după SUA, Polonia și Olanda. La nivel mondial, Nosta Group are peste 40 de filiale și aproximativ 800 de angajați.

Din aceeași categorie...

Back to top button