Grupul Raben a lansat noi legături comerciale zilnice între Germania și Italia

Grupul Raben a lansat noi legături comerciale zilnice între Germania și Italia

Pentru a sprijini clienții din Italia și Germania, grupul Raben a lansat noi legături comerciale zilnice între aceste două țări.

Astfel, rețeaua Raben urmează să lege trei regiuni germane importante (Ruhr, Stuttgart, Nürnberg) cu două centre din nordul Italiei (Milano în Lombardia și Verona din Veneto), asigurând o livrare constantă, în maximum două zile lucrătoare.

Noile conexiuni au ca scop sprijinirea clienților existenți din Italia și Germania în realizarea cu succes a schimburilor de mărfuri.

Acestea vizează, de asemenea, toate companiile din Germania și Italia care intenționează să-și dezvolte afacerile în viitorul apropiat prin intermediul operațiunilor de import-export în Italia și Germania.

Italia este al șaselea partener comercial pentru economia germană și al patrulea cel mai mare comerciant european.

Grupul Raben a fost implicat în schimburile comerciale din Italia către diferite țări europene de câțiva ani.

În aprilie 2017, Grupul a preluat o cotă de 20% în cadrul companiei Sittam, lider al pieței italiene de transport internațional în regim de grupaj rutier, maritim și aerian. Sediul companiei și antrepozitul său central se află în Cornaredo, lângă Milano.

VEZI ȘI: Reducerea amprentei de CO2 cu ajutorul noilor discuri Knorr-Bremse

„Următorul pas constă în integrarea Sittam Italia în Grupul Raben. După lansarea conexiunilor în regim de grupaj ale Sittam cu Europa Centrală și Olanda, vom susține exportatorii și importatorii germani. O rețea de conexiuni zilnice bazate pe trei zone din Germania (zona Ruhr, Stuttgart, Nürnberg) și două din Italia (Milano, Verona) garantează timpi competitivi de livrare pentru transporturile în regim de grupaj”, a declarat Sławomir Błotny, Business Development Director, Raben Group.

Tranzacția a vizat consolidarea parteneriatului dintre companii. De atunci, Raben s-a concentrat destul de mult pe transporturile către și dinspre Italia.

Raben se adresează prin această nouă linie în special clienților din industria auto, automatizărilor industriale, design-ului interior, modei și sectorul alimentar.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.