Economic

Grupul Raben a preluat compania germană TGL TransportLogistik

Grupul Raben a anunțat preluarea companiei TGL TransportLogistik Schüttorf, parte a grupului THE GREENLINE dinGermania.

Preluarea companiei TGL TransportLogistik, ce are în jur de 80 de angajați și vânzări de aprox. 15 milioane de euro în 2018, face parte din strategia de dezvoltare a Grupului Raben în Germania și va fi finalizată la 1 octombrie 2018, după aprobarea autorităților antitrust.

Grupul Raben a preluat compania germană TGL TransportLogistik

Raben Germania a înregistrat o dezvoltare deosebit de intensă în ultimii doi ani, perioadă în care, prin creștere organică și achiziții, a obținut o poziție care îi permite să ofere servicii independente de transport și expediție către clienții din această țară.

Prin urmare, la începutul anului 2018, Grupul Raben a lansat o rețea proprie de transport în regim de grupaj în Germania.

Unitatea achiziționată în Schüttorf oferă servicii de transport intern și internațional, FTL și LTL.

Operațiunile de transport sunt gestionate într-un terminal de 4.500 mp și 53 de porți, care se află într-o zonă favorabilă din punctul de vedere al traficului, la intersecția dintre autostrăziile A30/A31.

VEZI ȘI: Clienții DKV pot procesa automat factura electronică în sistemul contabil

Astfel, se asigură o conexiune optimă cu regiunile economice din Emsland, Osnabrücker și sud-vestul Münsterland.

Nellen & Quack, THE GREENLINE, Gronau a fost înființată în 1889 și și-a externalizat activitățile de transport de mărfuriîn 2016/18 către TGL TransportLogistik Schüttorf.

Datorită acordului semnat în data de 18 septembrie 2018, Raben Trans European Germania va prelua o sucursală completă în Schüttorf, incluzând toți subcontractorii, activele, clienții, precum și angajații pentru care Raben intenționează să ofere locuri de muncă stabile.

Tranzacția va fi finalizată la 1 octombrie 2018, după îndeplinirea cerințelor legii antitrust.

Din aceeași categorie...

Back to top button