Grupul Raben sprijină convoiul de pachete de Crăciun

Grupul Raben sprijină convoiul de pachete de Crăciun
Pentru al doilea an, Grupul Raben sprijină convoiul de pachete de Crăciun, un proiectul non-profit organizat de Round Table and Ladies’ Circle din Germania.

Convoiul de pachete de Crăciun a pornit din Hanau și va merge între 1 și 8 decembrie în Bulgaria, Moldova și România pentru a aduce bucurie copiilor aflați în dificultate.

Grupul Raben sprijină convoiul de pachete de Crăciun

Ca și în anul precedent, grupul Raben a pus la dispoziția programului depozitul central, convoiul transportând în 2018 mai mult de 156.000 de pachete și 250 de ajutoare.

Inițiativa, lansată în 2001, oferă cadouri de Crăciun copiilor nevoiași din orfelinate și spitale, centre pentru persoanele cu handicap, grădinițe și școli din cele mai sărace și îndepărtate regiuni rurale din Europa de Est.

Este al șaptelea an în care Grupul Raben este implicat în această campanie, în 2018 compania fiind prezentă cu propriul camion.

Pachetele provin de la copiii din școlile primare și grădinițele din Germania, care, pornind de la motto-ul „Copiii îi ajută pe copii”, au donat propriile jucării, dulciuri și materiale școlare.

VEZI ȘI: Girteka Logistics a achiziționat 1.500 de camioane DAF XF

Aceste surprize de Crăciun sunt colectate mai întâi la nivel central și apoi aduse în Europa de Est de voluntari, cu sprijinul a numeroși donatori.

Mulți dintre angajații Grupului Raben s-au oferit voluntari pentru a participa la convoiul de pachete de Crăciun. Aceștia au adus colete, au ajutat la împachetarea lor în cutii sau au mers cu convoiul pentru a distribui cadourile.

Printre aceștia se numără și Marco Raben, fratele lui Ewald Raben și directorul executiv al Raben Trucking & Rental GmbH, care călătorește în România în camionul Raben Group.

Follow #infotrucker