Companii de transport

Grupul Transmec continuă expansiunea în Spania

Activitatea grupului Transmec în zona Spaniei este într-o continuă creștere datorită deschiderii unui nou sediu, a extinderii depozitului și a lansării unui nou serviciu de grupaj cu centrul Europei.

Noua filială din Valencia, principalul port al țării, este al patrulea sediu al Grupului Transmec De Bortoli (TDBG) în Spania, alături de cele din Madrid, Barcelona și Granada.

Grupul Transmec continuă expansiunea în Spania

Inițial, echipa de experți din cadrul acestui birou se va ocupa de expediții maritime, dar în scurt timp acesta va putea gestiona și transporturile rutiere naționale și internaționale.

În zona centrală a Spaniei, TDGB a extins capacitatea depozitului din Madrid cu încă 1.900 de metri pătrați pentru a satisface cererea în creștere din partea clienților de servicii logistice precum stocare, distribuție și „pick and pack”.

Noul depozit din Madrid are o suprafață totală de 6500 de metri pătrați, din care 85% este complet dotat și dedicat logisticii, în timp ce restul este utilizat pentru cross-docking.

Între timp filiala din Barcelona este primul hub care se ocupă de noua direcție groupage între Spania și Polonia, cu plecări săptămânale.

Lansat în mai, serviciul oferă o variantă mai rapidă și mai economică față de ruta anterioară indirectă. Este deja în planificare un nou serviciu direct și între hubul Transmec din Tychy, în sudul Poloniei și Madrid, până la sfârșitul anului.

VEZI ȘI: Faymonville lansează VarioMax Plus cu o sarcină utilă de 105 tone

„Există numeroase evoluții interesante pentru Grup în Spania primite cu entuziasm de clienții care au ocupat deja 80% din noua capacitate a depozitului și și-au manifestat interesul față de noul hub și față de serviciul de grupaj pentru Polonia”, a declarat Alberto Loeches, administrator delegat al TDBG Spania.

TDBG Spania se ocupă deja de servicii de grupaj directe în nouă țări, incluzând legături zilnice cu Portugalia, Franța, Italia și Țările de Jos.

Serviciile rutiere de două ori pe săptămână sunt directe de la și spre Marea Britanie, Cehia, Germania, Belgia și România.

Din aceeași categorie...

Back to top button