Știri

Grupul TRATON intensifică schimburile dintre mărcile sale

Cu noua sa strategie, Grupul TRATON nu se va concentra doar pe schimburile de tehnologie, ci și pe transferul de cunoștințe între mărcile sale.

Ca parte a noii strategii, responsabilii pentru vânzări de la mărcile MAN Truck & Bus și Navistar vor face schimb de posturi.

Grupul TRATON intensifică schimburile dintre mărcile sale

Göran Nyberg, membru în Consiliul Executiv al MAN Truck & Bus SE, responsabil pentru Vânzări și Soluții pentru Clienți, se va alătura Navistar ca Vicepreședinte Executiv pentru Operațiuni Comerciale, începând de la 1 martie 2022.

El va face schimb de posturi cu Friedrich Baumann, Vicepreședinte Executiv al Navistar pentru Vânzări, Marketing și Aftersales, care va veni la MAN în postura de șef de Vânzări și Soluții pentru Clienți, de la 1 aprilie 2022.

VEZI ȘI: Totul despre sistemul de camere MAN OptiView (VIDEO)

Schimburile de expertiză dintre mărcile Navistar și MAN consolidează poziționarea mărcilor în Grupul TRATON. Astfel, mărcile vor putea beneficia mai mult de puterea din spatele grupului internațional.

”Friedrich Baumann și Göran Nyberg sunt experți recunoscuți în domeniul vehiculelor comerciale, cu experiență vastă și o înțelegere clară a nevoilor clienților din industria de transport. Acest schimb de personal înseamnă o apropiere între mărcile puternice din grupul nostru. MAN, Navistar și întregul Grup TRATON vor beneficia de acest schimb de experiență”, a declarat Christian Levin, CEO al TRATON SE.

Din aceeași categorie...

Back to top button