Grupul WABCO a achiziționat Transics International

WABCO Holdings Inc, unul dintre furnizorii mondiali de sisteme pentru industria vehicule comerciale, a anunțat de curând că a achiziționat compania belgiană Transics International, lider de piață în Europa în furnizarea de soluții de management al flotei.

Grupul WABCO continuă strategia sa de a extinde soluțiile de management al flotei pentru operatorii de vehicule comerciale la nivel global. Odată cu această achiziție, WABCO va putea furniza pieței de profil o combinație puternică între sistemele sale de siguranță și eficiență în transport și excelența în managementul de flote dobândită de Transics International. Astfel, sistemul va furniza în timp real informații avansate despre sistemul de frânare, controlul stabilității precum și eficiența altor sisteme prezente la bordul autovehiculului.

Grupul WABCO a achiziționat Transics International

Transics oferă soluții integrale de management al flotei, ce ajuta operatorii de flote în gestionarea în mod eficient a camioanelor, remorcilor, șoferilor, mărfuri și comenzi în timp real. În prezent, sistemul dezvoltat de Transics International servește peste 1.300 de companii de transport și logistică din Europa fiind conectat la peste 85.000 de vehicule. Întregul pachet de sisteme al belgienilor, ajută la îmbunătățirea eficienței operaționale, client service și productivitate a flotei și reduce costurilor de operare.

WABCO planuiește să combine sistemele Transics cu sistemele sale deja existente pentru trailer, aftermarket și vehicule non-rutiere. Transics va continua să opereze sub brand propriu și, ca parte a WABCO, va oferi gama completă de produse, inclusiv platforma sa TX-CONNECT și pachetul de sisteme conexe.

Follow #infotrucker