Trailer

GRW preia fabrica Schmitz Cargobull din Toddin

Începând din luna iulie 2022, producătorul de silozuri și cisterne GRW a preluat controlul fabricii Schmitz Cargobull din Toddin (Germania).

GRW Europe produce la Toddin remorci de tip siloz și cisternă pentru piața europeană. Schmitz Cargobull va continua de asemenea să producă suprastructuri pentru vehiculele sale la fabrica din Toddin.

GRW preia fabrica Schmitz Cargobull din Toddin

Schmitz Cargobull deține 40% din acțiunile GRW de la finalul anului 2017, iar această tranzacție reprezintă un nou pas în consolidarea parteneriatului dintre cele două companii.

GRW a fost fondată în 1996 în Worcester (Africa de Sud), fiind unul dintre cei mai mari producători de remorci de tip siloz și cisternă. Produsele companiei sunt vândute de câțiva ani pe piața europeană. Preluarea fabricii Schmitz Cargobull din Toddin reprezintă un pas spre consolidarea prezenței GRW în Europa. Pentru anul 2022, planurile vizează producția a peste 100 de vehicule.

VEZI ȘI: Prima combinație LHV care poate circula în Olanda și Germania

”Cu începerea producției în Germania, trimitem un mesaj clar despre angajamentul nostru pentru piața din Europa. Cu Schmitz Cargobull ca partener, putem răspunde mai rapid la cererile specifice ale clienților noștri și să ne extindem gama de produse și servicii”, a declarat Gerhard van der Merwe, CEO al GRW Europe.

Silozurile și cisternele GRW vor fi de asemenea echipate cu sistemul telematic TrailerConnect, iar în viitor și cu șasiurile MODULOS sau axele ROTOS de la Schmitz Cargobull.

Din aceeași categorie...

Back to top button