ȘtiriTop News

Guvernul britanic trimite scrisori foștilor șoferi de camion pentru a-i ruga să revină la profesie

Dacă cineva mai credea că informațiile privind criza de șoferi din Marea Britanie sunt exagerate, iată dovada negru pe alb. Guvernul britanic a început să trimită scrisori foștilor șoferi de camion pentru a-i ruga să revină la profesie.

Până acum, Departamentul de Transport a trimis mii de scrisori către șoferi de camion, mai precis deținătorilor de permise C+E care locuiesc în Marea Britanie.

Guvernul britanic trimite scrisori foștilor șoferi de camion pentru a-i ruga să revină la profesie

Scrisorile se adresează atât șoferilor activi, cât și celor care au schimbat profesia sau nici măcar nu au un atestat valid. Mesajul scrisorii îi îndeamnă pe foștii șoferi să profite de oportunitățile de angajare în domeniu și să revină în spatele volanului.

”Șoferilor activi în acest moment dorim să le mulțumim pentru serviciile vitale pe care le-au oferit în timpul crizei Covid-19 și pentru rolul important în menținerea transportului de mărfuri din țară”, se arată în mesajul guvernului britanic.

VEZI ȘI: Guvernul britanic introduce 5.000 de vize de muncă temporare pentru șoferii de camion

”Dacă nu mai lucrați în acest sector, am vrea să profităm de ocazie pentru a vă ruga să vă gândiți la revenirea la această profesie. Apreciem aptitudinile și experiența dumneavoastră, de care este acum nevoie mai mult ca oricând”, continuă mesajul scrisorii.

Printre motivele de răzgândire, scrisoarea menționează ”oportunități fantastice de angajare” și ”îmbunătățirea condițiilor de muncă și a salarizării din sector”. De asemenea, mesajul promite un program de lucru flexibil și reînnoirea ușoară a atestatelor.

Mesajul se încheie cu două adrese de internet pentru cei care doresc să obțină mai multe detalii: https://logistics.org.uk/skills și www.rha.uk.net/backtodriving

Guvernul britanic trimite scrisori foștilor șoferi de camion pentru a-i ruga să revină la profesie

Din aceeași categorie...

Back to top button