GW pro.line home, noul serviciu de livrări la domiciului al Gebrüder Weiss

GW pro.line home, noul serviciu de livrări la domiciului al Gebrüder Weiss
Compania internațională de transport și logistică Gebrüder Weiss a lansat serviciul de livrări la domiciliu GW pro.line home şi în România.

GW pro.line home cuprinde livrarea articolelor comandate online direct la adresa consumatorului final și, la nevoie, operaţiunile necesare pentru gestionarea retururilor.

GW pro.line home, noul serviciu de livrări la domiciului al Gebrüder Weiss

Prin intermediul acestei oferte de servicii, Gebrüder Weiss urmăreşte să se adreseze în special marilor companii care desfăşoară activităţi de comerţ la distanţă, magazinelor de mobilă, de materiale de construcții sau de electronice și să le ofere asistență profesională la efectuarea livrărilor către clienţii finali.

VEZI ȘI: Șofer de camion polonez amendat pentru manipularea tahografului în Danemarca

„Comerțul online din România este în plină expansiune. Numai în 2018, sectorul e-commerce a înregistrat o creştere cu 30% față de anul precedent. În calitate de furnizor de servicii complete de logistică, dorim să deservim în condiţii optime această piață B2C care înregistrează o creștere rapidă. Lansarea serviciului GW pro.line home reprezintă un pas decisiv in aceasta direcţie”, spune Viorel Leca, director de țară al Gebrüder Weiss Romania.

Menţinerea fără întrerupere a poziţiei de lider de piață în Austria
Serviciul de livrări la domicilui GW pro.line home a înregistrat deja succese deosebite în mai multe ţări unde Gebrüder Weiss este prezent.

În Austria, compania de logistică activă la nivel global continuă să dețină poziția de lider de piață.

În 2018, au fost livrate în această ţară în jur de 335.000 de comenzi din sectoarele de mobilier, articole de uz casnic şi electronice de consum.

Acest rezultat corespunde unei creșteri de aproximativ 20% în raport cu anul precedent. Şi în Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația și Serbia, Gebrüder Weiss a obţinut creşterea cotei de piaţă prin intermediul serviciului GW pro.line home și dispune, în portofoliul de clienţi de bază, de companii renumite pe plan internațional, cu activităţi în domeniul comerţului la distanţă şi al amenajărilor interioare.

Follow #infotrucker