Bus

GX ELEC, noul autobuz electric de la Heuliez Bus

Producătorul francez Heuliez Bus a lansat la sfârșitul lunii noiembrie modelul GX ELEC, autobuzul 100% electric ce va circula pe străzile Parisului.

Heuliez Bus, liderul francez pe segmentul autobuzelor cu tehnologii hibride, parte a grupului CNH Industrial a lansat noul său autobuz 100% electric cu doar câteva zile înaintea Conferinței COP21 de la Paris, dedicată măsurilor împotriva schimbărilor climatice. Model GX ELEC, va fi testat de către RATP, regia autonomă de transport public din Paris.

Modelul GX ELEC a fost prezentat presei și clienților Heuliez Bus la Paris, în cadrul showroom-ul Motor Village de pe Champs-Elysees. După evenimentul de lansare, autobuzul GX ELEC a fost testat pe străzile capitalei franceze.

GX ELEC, noul autobuz electric de la Heuliez Bus

Autobuzul 100% electric GX ELEC este cel mai recent proiect dezvoltat de constructorul francez, și promovează angajamentul acestuia de a produce soluții alternative de propulsie pentru vehicule. După ce a vândut deja 400 de autobuze hibride până în prezent, Heuliez Bus se angajează să furnizeze alternative reale la combustibilii fosili.

Vehiculele cu zero emisii elimină poluanți locali și reduce emisiile de gaze cu efect de seră, poluarea zgomotul și vibrațiile. Gama de autobuze electrice Heuliez Bus vine în întâmpinarea cerințelor actuale ale sistemului de transport urban acestea fiind echipate cu sisteme de utilizare zilnică, ce permit încărcarea pe timp de noapte și pre-încălzirea în timpul lunilor de iarnă.

Heuliez Bus are o cotă de piață în Franța de aproximativ 26%. Facilitatea sa din Rorthais în care lucrează 440 de angajați, găzduiește departamentele de cercetare și dezvoltare, producție, vânzări, servicii post-vânzare, instruire, piese de schimb, achiziție și resurse umane.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button