H.Essers a achiziționat cinci camioane IVECO Stralis NP alimentate cu LNG

H.Essers a achiziționat cinci camioane IVECO Stralis NP alimentate cu LNG
Belgienii de la H.Essers au achiziționat cinci camioane IVECO Stralis NP alimentate cu LNG, pe care le vor utiliza în transportul de mărfuri generale pe distanțe medii.

Tot mai multe companii de transport și logistică din Europa caută soluții viabile pentru a reduce costurile de operare, dar și poluarea din cadrul activității de transport, multe dintre acestea îndreptându-și atenția către vehicule comerciale alimentate cu gaz natural. 

H.Essers a achiziționat cinci camioane IVECO Stralis NP alimentate cu LNG

Printre cele mai recente companii de transport și logistică europene care a ales acest tip de camioane se numără și belgienii de la H.Essers. Astfel, cea mai nouă colaborare cu italienii de la IVECO arată faptul că belgienii vor să preia conducerea în domeniul transportului durabil.

VEZI ȘI: Eugen Grigore alias “Tataie” a câștigat finala Scania Driver Competitions din România

Colaborarea dintre belgieni și italieni constă în achiziția a cinci camioane IVECO Stralis NP alimentate cu LNG, un combustibil care este nu doar ieftin, dar și mai puțin poluant.

Deși cocheta de foarte multă vreme cu achiziția unor astfel de camioane, H.Essers nu a făcut acest pas din cauza infrastructurii de alimentare. Acum, odată cu extinderea rețelei de alimentare cu LNG în Belgia, la care a pus umărul serios și Shell, acest lucru a devenit o realitate.

Compania belgiană va utiliza cele cinci camioane IVECO Stralis NP în transportul de mărfuri generale pe distanțe medii.

Follow #infotrucker