Logistica

H.Essers a cumpărat compania italiană Romano Trasporti

Compania H.Essers își mărește acoperirea în sectorul medical prin achizția companiei italiene Romano Trasporti.

Furnizorul de servicii logistice H.Essers achiziționează compania italiană de transport Romano Trasporti. Romano Trasporti, cu sediul central în sudul Italiei, care de-a lungul anilor a devenit o referință în sectorul medical.

H.Essers a cumpărat compania italiană Romano Trasporti

Familia Romano era în căutarea unui partener experimentat și cu aceeași viziune pentru a permite o creștere stabilă în continuare. Pentru H.Essers, achiziția face parte din strategia de creștere pentru extinderea și consolidarea rețelei sale de logistică în domeniul medical din Italia.

Romano Trasporti este o afacere de familie Romano, cu sediul în Nola, lângă Napoli. În prezent, compania este condusă de Gennaro și Tommaso Romano. De asemenea, fondatorul Romano Trasporti, Antonio Romano, este încă activ în cadrul companiei și se concentrează asupra șoferilor, a flotei și a garajelor.

Romano Trasporti are aproximativ 120 de angajați, inclusiv 95 de șoferi, și deține o flotă modernă de 95 de camioane și 100 de remorci cu temperatură controlată. Romano Trasporti, o referință în sectorul medical, se ocupă de logistică națională și internațională pentru mai mulți jucători importanți.

Potrivire culturală și de afaceri

În căutarea securității și stabilității pe o piață din ce în ce mai complexă, familia Romano a căutat să facă echipă cu un partener logistic, pe care l-a găsit la H.Essers. Compania de transport H.Essers, cu sediul în Genk, căuta, de asemenea, un jucător cu aceeași mentalitate pentru a se dezvolta în continuare în Italia și pentru a-și extinde activitatea în sectorul sănătății.

VEZI ȘI: Walden a cumpărat compania belgiană de transport farmaceutic Ivemar

„Italia este de ani de zile una dintre țările noastre de interes. Ne desfășurăm activitatea acolo încă din anii 1980. Afacerile noastre cresc organic, dar suntem mereu în căutarea unor oportunități de extindere interesante. Prin achiziționarea Romano Trasporti, cu o prezență în Napoli, Roma și Milano, ne consolidăm rețeaua logistică din această țară și ne extindem în continuare serviciile pentru clienții din domeniul medical. Achiziția este, de asemenea, în concordanță cu abordarea noastră bazată pe active: continuăm să investim în propriul personal și în flota noastră pentru a ne crește capacitatea”, spune Christopher Van den Daele, director de operațiuni al H.Essers.

Soluții complete pentru sectorul medical

Rețeaua de logistică și activitățile de transport ale Romano Trasporti completează activitățile H.Essers. De asemenea, sediul Romano Trasporti este aproape de terminalul feroviar din Nola, ceea ce înseamnă că H.Essers poate folosi calea ferată ca alternativă la transportul rutier.

„Datorită acestei achiziții, avem acum acces la expertiza unui jucător renumit din domeniul medical, ceea ce ne permite să oferim clienților noștri servicii și mai bune pentru a-și dezvolta operațiunile în Italia”, a continuat Joris Mertens, Business Unit Manager Healthcare Transport la H.Essers.

Din aceeași categorie...

Back to top button