Logistica

H.Essers își extinde depozitul actual de lângă București

Furnizorul de servicii logistice și transport H.Essers a anunțat că își extinde depozitul actual construit în 2013 în apropiere de București.

H.Essers își extinde depozitul în apropierea capitalei României, va fi extins cu încă 10.000 mp. Acest nou spațiu va fi utilizat pentru depozitarea produse farmaceutice și bunuri periculoase.

H.Essers își extinde depozitul actual de lângă București

În plus, specialistul belgian în distribuția de chimicale, produse farmaceutice, îngrijire personală și bunuri de mare valoare, a achiziționat tot în această locație 150.000 mp de teren în vederea asigurării creșterii sale viitoare.

Noul depozit, a cărei finalizare este prevăzută la finalul lunii octombrie 2017, se construiește conform celor mai stricte standarde de siguranță și rezistență la cutremur, astfel încât compania să poată oferi clienților săi cele mai ridicate standarde de calitate. Mai mult, un spațiu suplimentar de 5.000 mp, conform Seveso este dotat cu sprinklere cu spumă și reținere scurgeri complete oferă răspuns la cele mai stricte cereri de pe piață.

În plus, această locație are la dispoziție în mod permanent o echipă specializată de pompieri pentru intervenții la fața locului.

Conform H.Essers, în România, există doar două astfel de depozite, unul dintre acestea aparținând companiei belgiene.

VEZI ȘI: Noul upgrade Kögel permite dublarea numărului de paleți transportați

Pentru H.Essers acest complex de depozite reprezintă creșterea internațională a companiei, iar această locație cu o suprafață totală de 260.000 mp funcționează ca al doilea birou principal în vederea simplificării continuării integrării și a planurilor strategice cu referire la Europa de Est, funcționând totodată ca și hub pentru Europa Centrală și Turcia.

Locația este deservită de 180 de angajați, iar pe întreg teritoriul României, H.Essers numără 850 de angajați.

Această investiție de 7 milioane euro, va crea pe viitor 285 de noi locuri de muncă.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button