H.Essers își extinde operațiunile de transport feroviar pe piața din China

H.Essers își extinde operațiunile de transport feroviar pe piața din China

Transportul feroviar nu doar că este în creștere, dar rețeaua continuă și ea să se extindă pentru a putea face față cererii.

H.Essers investește activ în acest aspect, chiar și în ceea ce privește transportul de produse mai complexe. De exemplu, compania oferă clienților transport feroviar în containere cu temperatură controlată.

Acest nou serviciu a fost lansat de belgienii de la H. Essers pe piața din China.

„În trecut, acest tip transport se făcea pe calea aerului. Dar transportul pe calea ferată este o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor și pentru client, precum și pentru companiile care îl practică”, a declarat Hanno Reeser, director de dezvoltare strategică la H.Essers.

Containerele de înaltă tehnologie de 45 de picioare utilizate în acest scop sunt echipate special cu un sistem avansat de izolare, astfel încât să poată rezista chiar și la temperaturi extreme.

Containerele sunt încărcate la H.Essers Railport Genk înainte ca trenul să plece spre Europa de Est. La granița dintre Polonia și Belarus, unitățile sunt apoi transferate pe alte „camioane” feroviare, deoarece șinele din Rusia și țările CSI au o lățime diferită. Odată ajuns la granița dintre Kazahstan și China, acestea revin la „forma inițială”.

VEZI ȘI: În România, anvelopele de iarnă sunt obligatorii dacă circulați pe drumuri cu zăpadă

Transportul se extinde către Chongqing, un mare oraș central din China, unde un partener local descarcă mărfurile pentru clientul AstraZeneca. Un mare avantaj pentru client este livrarea directă în interiorul Chinei, deoarece acest lucru face ca distribuția suplimentară a mărfurilor să fie mult mai eficientă.

„De curând, a trebuit să mutăm 71 de containere într-un timp foarte scurt, iar colaborarea dintre companiile noastre înseamnă că toate aceste produse farmaceutice au fost livrate la timp și cu produsele în stare excelentă”, a declarat Mark Edwards, lider regional de marfă la AstraZeneca.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.