H.Essers se ocupă de logistica și transportul vaccinului împotriva COVID

H.Essers se ocupă de logistica și transportul vaccinului împotriva COVID
La câteva zile după ce Uniunea Europeană a aprobat vaccinul împotriva COVID dezvoltat de Pfizer și BioNTech, acesta a început să fie distribuit de H.Essers, una din companiile care se ocupă de logistica și transportul acestuia la nivelul european.

Producătorul farmaceutic Pfizer se bazează pe serviciile furnizorului H.Essers pentru logistica și transportul vaccinului împotriva COVID în Uniunea Europeană. Compania are o experiență vastă în dezvoltarea de soluții logistice integrate pentru industria farmaceutică și a fost un partener de încredere al Pfizer în ultimii 15 ani.

H.Essers se ocupă de logistica și transportul vaccinului împotriva COVID

„Suntem încântați că putem folosi acum acest know-how pentru a contribui la un momentu istoric”, a declarat Gert Bervoets, CEO-ul H.Essers.

„Întreaga lume aștepta această veste. Ca partener strategic, suntem pregătiți să sprijinim compania farmaceutică Pfizer prin distribuirea rapidă și sugră a avaccinurilor, pentru a ne asigura că populația va putea fi vaccinată cât mai rapid. Din 2006, compania noastră a construit o reațea specializată în Europa pentru distribuția produselor farmaceutice sensibile. Alături de remorcile noastre bine echipate din punct de vedere tehnologic, suntem capabili să organizăm transportul sigur și controlat al acestor vaccinuri, mai ales că trebuie păstrate la o temperatură redusă”, a completat oficialul H.Essers.

În lunile următoare, H.Essers va fi compania responsabilă pentru distribuția rutieră către alte platforme de distribuție și aeroporturi din Europa.

VEZI ȘI: Transportator german amendat cu 208.000 de euro pentru angajare ilegală repetată

„Am acumulat o experiență majoră în domensiuni transporturilor produselor sensibile la temperatură în toți acești ani de colaborare cu Pfizer și alți clienți din zona farma. În urma experienței acumulate putem acționa rapid. Timpii de transport, monitorizarea permanentă și urmărirea end-to-end sunt aspecte esențiale în distribuția produselor farmaceutice”, a declarat oficialul H.Essers.

H.Essers a realizat primele livrări încă din 26 decembrie 2020, iar operațiunile au avut și au loc în conformitate cu condițiile strice de temperatură și securitate.

Follow #infotrucker