ȘtiriTrailer

H.Essers și-a extins flota cu semiremorci siloz basculabile LAG Trailers

H.Essers și-a extins flota impresionantă de vehicule pentru transportul mărfurilor vrac cu un nou lot de semiremorci siloz basculante produse de LAG Trailers.

Din 2015, până în prezent, aproape 250 de semiremorci produse de LAG (șasiu port-container, siloz și frig) au ajuns în flota companiei de transport din Genk, majoritatea dintre acestea fiind semiremorci siloz basculabile.

H.Essers și-a extins flota cu semiremorci siloz basculabile LAG Trailers

Noile semiremorci siloz basculabile achiziționate au fost special adaptate nevoile specialistului belgian în transport și logistică.

Astfel, pentru a evita blocarea mărfurilor transportate, LAG Trailers a conectat furtunul de derivație la priza de presiune a remorcii. În acest fel se reduce considerabil temperatura în rezervor și, prin urmare, riscul de blocarea al mărfurilor.

De asemenea, semiremorcile siloz basculabile sunt echipate cu o supapă de basculare acționată manual cu telecomandă, precum și o protecție la ruperea furtunului.

VEZI ȘI: Șofer de camion olandez prins de poliția austriacă cu patru carduri tahograf

În acest fel, H.Essers s-a asigurat că semiremorca poate funcționa independent de capul tractor, diminuând totodată și pericolele pentru mărfuri și vehicule.

Colaborarea dintre LAG Trailers și H.Essers datează de câteva decenii pe piață. LAG Trailers este liderul pieței din Benelux pe nișă semiremorcilor siloz.

Din aceeași categorie...

Back to top button