Håkan Sundström este noul director Scania România & Bulgaria

Scania România & Bulgaria (Business Unit-ul Scania Black Sea) a anunţat numirea lui Håkan Sundström în funcţia de director general începând cu 1 februarie.

Cu o experienţă de peste 38 de ani în compania Scania dezvoltată în diverse funcţii, Håkan Sundström a fost timp de 14 ani director general Scania Austria, timp de alţi 2 ani Scania Ucraina, iar în ultimii 4 ani a ocupat funcţia de “Head of Used Vehicles Support” în Scania CV AB. 

Håkan Sundström este noul director Scania România & Bulgaria

Håkan Sundström, director general Scania Romania si Bulgaria

„România şi Bulgaria sunt două pieţe importante care se vor dezvolta cu siguranţă în următorii ani. Rapiditatea acestui proces va depinde de dezvoltarea economică a Uniunii Europene şi a economiei mondiale în general. Scania este foarte bine pregatită să răspundă cerinţelor pieţei. Avem o reţea solidă şi o ofertă foarte modernă de produse, în frunte cu cele mai performante motoare Euro 6″ a declarat acesta.

Håkan Sundström, noul director general la Scania România & Bulgaria, vine după o perioadă excelentă înregistrată de compania suedeză sub conducerea lui Tord Holmström, actual director general Scania Iraq.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.