LogisticaTop News

Hamburg Süd Value Protect: mai bună protecție a mărfurilor transportate rutier

Acest serviciu oferă multă protecție mărfurilor din containere transportate rutier de Hamburg Süd.

Hamburg Süd a lansat Value Protect, un instrument care oferă o protecție suplimentară și rezolvare rapidă, nebirocratică în caz de deteriorare a mărfurilor.

Prin furnizarea de transport rutier și servicii vamale, Hamburg Süd oferă deja clienților săi servicii suplimentare importante în legătură cu transportul de containere.

Hamburg Süd Value Protect: mai bună protecție a mărfurilor transportate rutier

Acum, portul german își extinde și mai mult gama de servicii cu valoare adăugată și lansează Value Protect, o nouă soluție care permite clienților să își protejeze încărcătura împotriva riscurilor legate de logistică în timpul transportului.

De exemplu, sunt incluse riscuri precum incendiul, furtul, deteriorarea încărcăturii din cauza întârzierilor navei sau a accidentelor de transport maritim.

De obicei, expeditorii suportă un risc financiar ridicat în astfel de cazuri, deoarece răspunderea companiilor de transport maritim este foarte limitată de reglementările internaționale în ceea ce privește deteriorarea sau pierderea mărfurilor, iar de multe ori nici nu acoperă valoarea totală a mărfurilor din container.

VEZI ȘI: Portul Rotterdam, creștere de 3% a volumului de mărfuri în primul trimestru din 2021

În transportul de linie, acest lucru poate atinge la sume de sute de mii de euro pentru un container. În multe cazuri, companiile de transport nu sunt răspunzătoare deloc pentru pierderi sau daune. Cu răspundere extinsă, Hamburg Süd Value Protect va reduce acum în mod fiabil acest decalaj.

”Este o soluție simplă și convenabilă, cu un model de prețuri simplu și transparent. Nu există taxe ascunse, iar clienții se pot baza pe prelucrarea nebirocratică de la un singur furnizor”, explică Philip Oetker, șef global de vânzări și marketing la Hamburg Süd.

În funcție de tipul de marfă, clienții vor putea selecta un pachet adecvat pentru marfă uscată, refrigerată sau specială.

Pachetele au limite de recuperare diferite și oferă clienților noștri asigurarea că mărfa lor este protejată în timpul călătoriei cu noi”, mai spune Oetker.

Avantajele Value Protect:

  • Niveluri clare de recuperare la prețuri corecte și transparente;
  • Pachete adecvate pentru încărcături uscate, refrigerate sau speciale;
  • Prelucrarea rapidă în cazul unei cereri cu un efort birocratic mai mic: cererile sunt soluționate în interior în doar 14 zile de la primirea cazului complet documentat;
  • Fără costuri în cazul unei reclamații;
  • Value Protect va face parte din factura de transport a clientului;
  • Un punct de contact pentru toate problemele conexe;

Din aceeași categorie...

Back to top button