Hämmerling – The Tyre Company S.R.L prezent in cadrul „Reifen 2014” de la Essen

Hämmerling – The Tyre Company S.R.L., companie germană cu sediul la Paderborn, comerciant internaţional al anvelopelor marcă proprie ATHOS, MÄXX, TALAS şi SÄMM, va fi reprezentat pentru prima dată la târgul de specialitate „Reifen 2014” din Essen cu două standuri independente, Hämmerling – The Tyre Company S.R.L și ATHOS.

La standul companiei „Hämmerling – The Tyre Company S.R.L.” va fi prezentată oferta întregii game de produse pentru toate mărcile, mărimile (autoturisme, camioane, motociclete, vehicule off road, anvelope AS şi EM). La standul „ATHOS“ vor fi prezentate doar anvelopele de camion din gama ATHOS cât şi jantele de oțel marca TALAS.

Hämmerling - The Tyre Company S.R.L prezent in cadrul "Reifen 2014" de la Essen

Un test comparativ, comandat de compania HG-Logistic S.R.L., la care s-au comparat 72 de anvelope de la cinci producători, întregeşte această apariţie deoarece, rezultatul a fost unul surprinzător. Anvelopele ATHOS au câştigă prin raportul preţ-performanţă şi poate concura cu succes la capitolul consumului de carburant cu produsele concurente mult mai scumpe.

Rezultatul testului efectuat de compania HG-Logistic S.R.L

Top 5 rezultate

 

„Cercetarea pieţii şi dorinţele clienţilor ne dovedesc marele succes cu ambele orientări. Comercianţi, dar şi distribuitori din străinătate, îşi doresc tot mai mult un partener care oferă dintr-o singură sursă şi prin intermediul unei singure platforme toată gama de mărci, mărimi şi profile – mărci proprii de înaltă calitate, incluziv unei relaţii bune preţ-performanţă” a declarat Ralf Hämmerling, directorul lui Hämmerling – The Tyre Company S.R.L.

Hämmerling – The Tyre Company S.R.L. vede un mare potenţial ridicat al acestei piețe în viitor. Pentru a cuceri alte pieţe – internaţionale – în lunile viitoare întreprinderea vrea să angajeze mai mult personal şi să dezvolte activitatea în străinătate. „Vom folosi târgul de la Essen, pentru a prezenta atffel strategiile noastre, pentru a găsi distribuitori în ţară şi în străinătate”, a mai completat Ralf Hämmerling.

Pe lângă activitățile de ofertare a întregii game de produse pentru toate mărcile, mărimile şi aplicațiile (autoturisme, camioane, motociclete, vehicule off road, anvelope AS şi EM), de distribuție a mărcilor proprii ATHOS (anvelope pentru camioane) și TALAS (roţi de oţel pentru camion), din portofoliu Hämmerling mai face parte și fabrica de anvelopele de camion reşapate înființată în 1979.

Toate mărcile proprii, Hämmerling – The Tyre Company S.R.L., se evidenţiază prin înaltă calitate germană, longevitate şi continuă dezvoltare. Anvelopele pentru camioane ATHOS ies în evidenţă mai ales prin randamentul kilometric ridicat, o optică comparabilă cu mărcile premium şi o excelentă relaţie preţ-performanţă. De aceea anvelopele ATHOS pentru camioane sunt folosite deja de acuma de mulţi şi diferiţi producători de vehicule comerciale printre care se numără și Mercedes-Benz, divizia de camioane.

Firma Hämmerling – The Tyre Company S.R.L. face parte din grup de întreprinderi cu rază de acţiune internaţională în domeniul comerţului angrosist şi cu amănuntul de anvelope, logistică, IT şi marketing, Hämmerling Group.

Credit foto: nw-news.de

Follow #infotrucker