Handbalista Cristina Neagu a devenit brand ambasador al DB Schenker România

Handbalista Cristina Neagu a devenit brand ambasador al DB Schenker România
DB Schenker România a semnat un parteneriat de imagine cu handbalista Cristina Neagu, triplu câștigătoare a premiului "Cea mai bună jucătoare din lume”.

Cristina Neagu, singura jucătoare de handbal din istorie care a câștigat de trei ori premiul de „Cea mai bună jucătoare din lume”, s-a alăturat companiei DB Schenker în calitate de ambasador.

Handbalista Cristina Neagu a devenit brand ambasador al DB Schenker România

Parteneriatul de imagine sub sloganul “Doi lideri, aceeași misiune – succesul”, subliniază modelul de performanță demonstrat de jucătoarea de handbal româncă și de DB Schenker.

Performanțele Cristinei Neagu confirmă faptul că dedicarea, perseverența și munca susținută sunt valorile necesare pentru a obține cele mai bune rezultate în orice domeniu, argumente care au condus la alegerea noului ambasador.

“Întotdeauna am crezut în parteneriatele care urmăresc aceleași valori, au aceeași misiune și se îndreaptă în aceeași direcție, cu scopul de a lăsa ceva în urmă. Mă bucur să fiu ambasadorul uneia dintre cele mai importante companii de logistică și transport. Am întâlnit oameni minunați, care știu ce înseamnă lucrul în echipă și își doresc să facă lucrurile mai bine în fiecare zi, conștienți fiind de faptul că viața este un proces continuu de învățare” a declarat Cristina Neagu.

VEZI ȘI: Raben Logistics România a lansat un serviciu de transport intermodal pentru mărfuri agabaritice

Cristina Neagu este un model și în afara terenului de handbal atât pentru copiii și tinerii sportivi, dar și pentru oricare altă persoană.

Astfel, în cadrul acestei colaborări, DB Schenker intenționează să implice noul ambasador în proiectele de responsabilitate socială corporativă (CSR) desfășurate la nivel național și, de asemenea, să dezvolte noi proiecte orientate către sport și educație.

Follow #infotrucker