AnvelopeȘtiri

Hankook a lansat anvelopa de iarnă SmartControl DW07 pentru axa motoare

Producatorul de anvelope Hankook isi extinde gama de anvelope de camion SmartControl cu o nou produs dedicat sezonului rece, anvelope SmartControl DW07.

Cu aceasta noua anvelope de iarna pentru axa motoare, Hankook introduce un produs ce a fost adaptat conditiilor solicitante de iarna.

Hankook a lansat anvelopa de iarnă SmartControl DW07 pentru axa motoare

Simbolul fulg de zapada (3PMSF) certifica performantele anvelopei in sezonul rece, asigurand mobilitatea flotelor de camioane chiar si in cele mai vitrege conditii meteorologice, cu drum acoperit integral cu zapada.

Comparativ cu modelele precedente, anvelopa SmartControl DW07 ofera pana la 25% mai mult de tractiune pe zapada si pana la 13% mai mult rulaj pe drumuri de iarna. Operatorii de flote si dealeri de anvelope pot comanda Hankook SmartControl DW07 incepand de acum.

Hankook SmartControl DW07 a fost dezvoltat plecand de la cele mai extreme conditii de iarna regasite in transportul pe distante lungi european.

Noul model de anvelope de iarna pentru axa motoare este deja disponibil in trei dimensiuni principale 315/80 R22.5, 315/70 R22.5, 295/80 R22.5, alte dimensiuni urmand a fi lansate in curand.

Pentru a evita timpii morti si pentru a ajunge la destinatie in conditii de siguranta, flotele trebuie sa fie echipate in mod corespunzator pentru a face fata celor mai dure conditii de iarna.

In plus, fata de randamentul kilometric crescut, tractiunea optima pe zapada este o cerinta principala a anvelopelor de iarna in afacerea de transport pe distante lungi si distributie.

Design benzii de rulare a anvelopei SmartControl DW07 precum si materialul din care este produsa au fost optimizate si proiectate pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor atunci cand vine vorba de conditii de iarna, in special atunci cand vine vorba de contracte ce trebuiesc onorate in Europa de Nord sau regiunea alpina.

De asemenea, profilul benzii de rulare a SmartControl DW07 este conceput in jurul punctul central al performantei optime pe zapada si de siguranta pe drumuri cu conditii de iarna. Noua anvelopa de iarna pentru axa motoare are o banda de rulare cu 8% mai mare fata de modelele anterioare, marind astfel suprafata de contact dintre pneu si sol pentru imbunatatirea aderentei si manevrabilitatii.

In plus, designul benzii de rulare cu cinci caneluri principale de drenaj ofera siguranta suplimentara la acvaplanare. Noul design al benzii de rulare a imbunatatit franarea si tractiunea.

Tehnologiile inovatoare fac din SmartControl DW07 o anvelope deosebit de eficienta. Optimizat pentru conditii de iarna dure, anvelopa Hankook SmartControl DW07 ramane rezistenta la temperaturi scazute si la frig, ceea ce creste performanta de franare in conditii de temperatura extrem de scazuta.

Anvelopa de iarna SmartControl DW07 inglobeaza tehnologia Hankook Stiffness Control Contour (SCCT).Tehnologia permite o distributie uniforma a presiunii din anvelope minimalizand deformarea benzii de rulare.

Acest lucru creste nu numai longevitatea anvelopelor, dar imbunatateste si resaparea lor.

Din aceeași categorie...

Back to top button