AnvelopeIAA HanovraInfoTech

Hankook mărește portofoliul anvelopelor de primă echipare pentru MAN

Hankook a anunțat că mărește portofoliul anvelopelor de primă echipare din gamele e-cube MAX, SmartFlex și SmartWork pentru întreaga gamă de modele a producătorului german MAN.

Cu o prezență activă în cadrul târgului de la Hanovra, producătorul coreean de anvelope Hankook a lansat 19 dimensiuni noi pentru echiparea originală de fabrică a camioanelor și autocarelor. Noua gama de anvelope a fost special adaptată pentru condițiile europene, oferind atât avantaje ecologice cât mai ales economice.

Odată cu lansarea noilor anvelope dedicate vehiculelor comerciale grele, Hankook a făcut un pas important și în consolidarea poziției ca furnizor de anvelope de primă echipare. Astfel, în cadrul celei de-a 66-a ediții a IAA 2016, coreenii au anunțat că au mărit portofoliul anvelopelor OE pentru camioanele dedicate transportului intern și internațional pe distanțe lungi, distribuției și construcțiilor produse de MAN Truck & Bus, acoperind acum un total de 36 de dimensiuni în intervalul 17.5, 19.5, 22.5 și 24 inci.

Hankook mărește portofoliul anvelopelor de primă echipare pentru MAN

Anvelopele utilizate includ gama e-cube MAX, care este încercată și de încredere pentru transportul internațional pe distanțe lungi, noua gama SmartFlex dedicată unei utilizări flexibile pe toată perioada anului și gama SmartWork dedicată construcțiilor.

VEZI ȘI: Hankook a devenit furnizor oficial de anvelope pentru Scania

Noile anvelope Hankook au fost adaptate special pentru a fi utilizate pe vehicule din clasa de emisii EURO VI, banda de rulare – atât a avnvelopei pentru axa de direcție cât și cea tracțiune – având un scor ridicat în ceea ce privește mediul înconjurător și kilometrajului. Acest lucru este relevant pentru TCO (Total Cost of Ownership), un factor extrem de important în alegerea furnizorului de anvelope pentru echiparea originală de fabrică.

O noutate în portofoliul anvelopelor de primă echipare Hankook pentru camioanele MAN sunt noile dimensiuni de anvelope din segmentul low-line. Cu acestea, producătorul coreean demonstrează că portofoliul său a integrat deja tendința actuală a pieței, și anume, aceea a importanței tot mai mari a anvelopelor cu dimensiuni reduse în afacerea de transport.

hankook_tire_oe_on_man_trucks_hankook_smartflex_ah31_dh31

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button