Anvelope

Hankook oferă o gamă completă de anvelope de iarnă pentru camioane

Producătorul de anvelope Hankook s-a pregătit pentru sezonul rece și propune o gama completă de anvelope de iarnă pentru camioane și autocare.

Astfel, producătorul sud-coreean oferă clienților anvelope premium pentru axa de direcție, tracțiune și remorcă din seria SmartControl, care promit performanțe superioare pe suprafețe acoperite de zăpadă și gheață.

Hankook oferă o gamă completă de anvelope de iarnă pentru camioane

Anvelopa de iarnă SmartControl AW02 este dedicată camioanelor și poate fi utilizată atât pe axa de direcție, cât și pe toate celelalte poziții. La fel ca toate celelalte benzi de rulare din gama SmartControl, anvelopa vine cu marcajul M+S și simbolul „Three Peak Mountain Snowflake” (3PMSF), care atestă performanțele ridicate pe timp de iarnă.

Suprafața de rulare a anvelopei SmartControl DW07 a fost proiectată special pentru performanță și siguranță pe drumuri de iarnă. Banda de rulare lată a anvelopelor de iarnă pentru axa motoare, mărește zona de contact dintre anvelopă și suprafața de rulare îmbunătățind aderența și manevrabilitatea.

În plus, designul benzii de rulare cu cinci canale principale de drenaj îmbunătățește siguranța și reduce apariția fenomenului de acvaplanare în condiții de carosabil ud.

VEZI ȘI: CGT și FO fac apel la transportatorii rutieri să intre în grevă

Anvelopa de remorcă SmartControl TW01, proiectată ca suprafață de rulare cu 5 nervuri, se evidențiază datorită performanțelor excelente de frânare pe șosele umede sau acoperite de zăpadă și gheață.

Acest lucru este garantat datorită celor trei striații Multi-3D. Acestea oferă, de asemenea, un grad înalt de stabilitate, care determină uzura uniformă a benzii de rulare, creșterea kilometrajului și a eficienței consumului de combustibil.

Din aceeași categorie...

Back to top button