AnvelopeIAA HanovraInfoTech

Hankook și Schmitz Cargobull intensifică cooperarea strategică

În cadrul celei de-a 66-a ediții a IAA Hanovra, Hankook Tire și Schmitz Cargobull au anunțat extinderea parteneriatului de cooperare strategică.

Astfel, producătorul sud-coreean de anvelope premium și Schmitz Cargobull AG, lider european al segmentului de remorci și semiremorci, și-au extins cooperarea mai devreme decât fusese planificat, adică, anul 2019. Aceasta cooperare include extinderea contractelor de aprovizionare existente în ceea ce privește echipare de fabrică (OE), cooperarea strategică la nivel european pe segmentul de flote precum și dezvoltarea afacerii de piese de schimb prin furnizarea de anvelope pentru semiremorci prin intermediul rețelei Schmitz Cargobull Partner Service și Pneunet.

Anvelopele Hankook au intrat în echiparea de fabrică a remorcilor și semiremorcilor Schmitz Cargobull în 2013, oferind în prezent 11 dimensiuni diferite pentru modelele produse de “Elefantul Albastru”. Începând cu 2015, cele doua companii au intrat într-o colaborare de tip ”full-serice”, concentrându-se pe piața europeană de transport. Procesul de fabricație și tehnologiile inovatoare de producție utilizate de Schmitz Cargobull, au stabilit noi repere în industrie, în special, în ceea ce privește soluțiile de transport eficiente.

Hankook și Schmitz Cargobull intensifică cooperarea strategică

Anvelopele Hankook TBR sunt disponibile pentru întreaga gama de remorci și semiremorci Schmitz Cargobull ca echipare de fabrică de ani de zile. Această cooperare mai oferă clienților Schmitz Cargobull contracte full-service, inclusiv condițiile standardizate, atât pentru anvelope cât și pentru service-ul și managementul anvelopelor vehiculelor din parc. Acesta acoperă, de asemenea, schimbarea anvelopelor din cauza uzurii, pene și verificări ale presiunii anvelopelor flotei. În plus, pot fi puse la dispoziția managerilor analizele complete de cost și kilometraj.

VEZI ȘI: Hankook Technodome, noul centru global R&D al Hankook Tire

Hankook Tire livrează către Schmitz Cargobull AG, o gamă completă de anvelope pentru remorci și semiremorci. Acestea au fost adaptate pentru condițiile europene și includ atât modele din gama e-cube MAX cât și SmartWork.

Anvelopele Hankook TBR furnizate lui Schmitz Cargobull acoperă 11 dimensiuni între 19.5 și 22.5 inch, inclusiv dimensiunile din familia e-cube pentru semiremorcă mega 445/45R19.5, 435/50R19.5 și 455/40R22.5.

Toate anvelopele Hankook sunt livrate direct pe linia de producție a Schmitz din Altenberge, Renania de Nord-Westfalia.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button