AnvelopeInfoTechȘtiri

Hankook Technodome, noul centru global R&D al Hankook Tire

Hankook Tire a anunțat inaugurarea noul său centru global de cercetare și dezvoltare din Coreea de Sud, Hankook Technodome.

Cu scopul de a-și consolida poziția de lider tehnologic în industria auto dar și de a asigura unui mediu optim de lucru, Hankook Tire a inaugurat Hankook Technodome, noul său centru global de cercetare și dezvoltare din Coreea de Sud.

Hankook Technodome este un exemplu clar în ceea ce privește angajamentului Hankook Tire în inovare cercetării și dezvoltării. Acesta va acționa ca un instrument de bază al infrastructurii de cercetare-dezvoltare la nivel mondial al companiei.

Hankook Technodome, noul centru global R&D al Hankook Tire

În timp ce facilitățile high-tech ale centrului oferă un mediu de cercetare optimizat, Hankook Tire intenționează să se concentreze în asigurarea tehnologiei originale pentru viitor, care va conduce calea sud-coreenilor pe termen mediu și lung în ceeac e privește cercetarea și dezvoltarea anvelopelor.

Noul centru de cercetare și dezvoltare va juca, de asemenea, un rol esențial în punerea în aplicare a culturii corporative proactive Hankook Tire prin inovatorea procesului de lucru în mod continuu și consolidarea capacității de cercetare și dezvoltare a companiei pentru a-I permite să facă pași îaninte.

Hankook Technodome a fost proiectat de Foster + Partners, o companie de arhitectură fondată de Sir Norman Foster. Design-ul acestuia integrează tehnologiile de ultimă generație, viziunea precum și cultura Hankook Tire.

VEZI ȘI: HydroDrive disponibil cu transmisie MAN TipMatic

Noul centru de R&D al Hankook Tire este locat în Daejeon, Coreea de Sud, și reprezintă o investiție totală de 220 milioane euro. Hankook Technodome are o amprentă la sol de 96.328 mp și înglobează o clădire de birouri de șase etaje respectiv una de opt etaje, echipată cu tot ceea ce este necesar pentru acomoda angajații companiei, inclusiv un centru de fitness, clinică medicală, cafenele și un centru de îngrijire.

În plus, Hankook Technodome consolidează poziția de lider tehnologic a producătorului sud-coreean, și-l va ajuta să răspundă eficient la noile tehnologii din industria auto, cum ar fi vehiculele electrice și autonome. Acesta este echipat cu diverse facilități de cercetare și testare de ultima generație.

Hankook Technodome a fost echipat cu sistemul de simulator auto SPMM pentru a efectua teste virtuale ce vor da rezultate digitale relevante.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button