AnvelopeInfoTechȘtiri

Hankook Tire premiat in cadrul iF Design Award 2015

Producatorul de anvelope premium, Hankook Tire, a fost premiat in cadrul iF Design Award 2015 la categoria produs, pentru anvelopa all-season de camion SmartFlex AH31. Design-ul avansat al acesteia combinat cu tehnologie de ultima generatie creeaza cea mai mare performanță a pneurilor. In 2015, gama pentru SmartFlex AH31 va fi extins in mod semnificativ.

Pentru pneurile, spre deosebire de alte modele industriale ce se concentreaza strict pe caracteristici estetice, design de produs poarta, in plus, factorul care contribuie direct la performantele sale de exploatare, precum si aspectele legate de siguranta. Spre exemplu, performanta de baza a sigurantei anvelopei, cum ar fi directionarea apei si toleranta la acvaplanarea sunt determinate in principal de structura si design benzii de rulare.

Hankook Tire premiat in cadrul iF Design Award 2015

Hankook SmartFlex AH31, anvelopa de camion pentru toate anotimpurile potrivita tuturor conditii meteorologice si de drum, a fost recunoscuta pentru tehnologia si designul sau adoptat recent, care ofera un randament kilometric sporit cu o rezistenta foarte scazuta la rulare. Anvelopa pentru axa directoare este proiectata pentru a rezista utilizarii indelungate pe distante lungi si regionale.

Printre principalele caracteristici se numara marcajul M + S si 3PMS (3 varfuri de munte si fulg de nea), suprafata de rulare lata si cele 3 profiluri tridimensionale care asigura un kilometraj mai mare, performante bune si o uzura neregulata minimizata.

Tehnologia benzii de rulare Hankook Equalised Stepper (TWES), aplicata la modelului SmartFlex AH31, permite pentru o diminuare a uzurii, avand ca rezultat direct o viata mai lunga pentru anvelopa.

Incepand cu al treilea trimestru al lui 2015, modelul Hankook SmartFlex AH31 va fi disponibil in 3 dimensiuni suplimentare 385 / 65R22.5, 385 / 55R22.5 și 315 / 60R22.5 iar din al doilea semestru si in versiunile 295 / 80R22.5, LI 154/148 cu indice de sarcina crescut.

Anul trecut, Hankook Tire a inregistrat un succes urias din punct de vedere al leadership-ului tehnologic si capacitatii de proiectare fiind premiata cu patru dintre cele mai importante premii de design din lume – iF Design Award, Red Dot Design Award, IDEA si Good Design Award.

Din aceeași categorie...

Back to top button