Hankook va lansa în premieră noi anvelope la IAA 2016

Hankook va lansa în premieră noi anvelope la IAA 2016

Hankook va prezenta în premieră mondială în cadrul celei de-a 66-a ediții a salonului de vehicule comerciale IAA de la Hanovra o serie de noi produse dedicate atât camioanelor cât și autocarelor.

Pentru prima dată, producatorul premium de anvelope va prezenta SmartTouring, o anvelopă dedicat autocarelor. Odată cu extinderea seriei moderne e-cube Blue pentru camioane de cursă lungă, va fi disponibilă o gamă completă cu eficiență maximă în ceea ce privește consumul de combustibil.

În plus, noua anvelopă cu dimensiuni reduse e-cube Max, demonstrează că Hankook a integrat deja în portofoliul său tendința actuală de piață în segmentul anvelopelor low-line. Într-o zonă exterioară a expoziției, producătorul sud-coreean de anvelope va evidenția parteneriatele sale OE (original equipment) cu MAN și Mercedes-Benz.

Hankook va lansa în premieră noi anvelope la IAA 2016

Cercetare și dezvoltare anvelopelor în cadrul Hankook continuă să se concentreze asupra economiei și eficienței. Compania își extinde portofoliul său actual de anvelope pentru semiremorcă, e-cube Blue, cu profile relevante pentru axa de direcție și motoare. De asemenea, Hankook va prezenta pentru prima dată o soluție completă pentru toate axele în transportul pe distanțe lungi, toate produsele fiind etichetate cu A pentru rezistența la rulare.

Pe măsură ce segmentul low-line se confruntă cu o cerere în continuă creștere, Hankook va prezenta noi dimensiuni pentru axele de direcție și tracțiune. Seriile 45 și 50 ale modelului de succes e-cube Max au fost special dezvoltate pentru utilizarea pe autocamioanele mega. Astfel, aceste anvelope permit o înălțime maximă de încărcare interioară de trei metri, fără a depăși 4 metri, înălțimea totală maximă admisă permisă de legislație.

VEZI ȘI: Kamaz 4326 și VW Polo R WRC s-au întrecut pe iconica Ouninpohja

Mai mult, Hankook a reacționat la creșterea importanței transportului de persoane pe distanțe lungi cu autocarul peste tot în lume, și va lansa în premieră în cadrul IAA anvelopa SmartTouring, dedicată autocarelor.

Conceptul “Smart” al celor de la Hankook este utilizat pe mai multe serii diferite de anvelope pentru a satisface o gamă largă de cerințe. Prin urmare, tehnologia îndeplinește toate criteriile-cheie ale segmentului de anvelope pentru camioane și autocare. În afară de siguranță, anvelopele Hankook oferă un kilometraj ridicat, o protecție suplimentară împotriva ruperii și tăierii, reșapare și tracțiune ridicată.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker