Anvelope

Hankook va produce anvelope de camion și autobuz în Ungaria

Hankook va realiza o nouă linie de producție pentru anvelope de camion și autobuz, în fabrica din Ungaria. Această extindere a producției va genera aproximativ 450 noi locuri de muncă.

Producătorul de anvelope Hankook extinde facilitatea sa de producție din Europa cu o nouă linie, destinată producției de anvelope de camion și autobuz. Propunerea de realizare a unei noi linii de producție TBR (Truck Bus Radial) în fabrica din Rácalmás (Ungaria) a fost aprobată de consiliul de administrație pe data de 23 noiembrie.

Fabrica de anvelope Hankook din Rácalmás funcționează din 2007 și reprezintă un avanpost pentru expansiunea Hankook în Europa. Cu echipamentele sale ultramoderne, fabrica din Europa are o capacitate de producție de 17 milioane de anvelope pentru autoturisme și autoutilitare ușoare, după finalizarea celei de-a treia etape de construcție.

Fabrica a primit de asemenea anul acesta și certificarea ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification).

VEZI ȘI: Continental introduce un capac de valvă cu senzor de presiune

În proiectul a cărui finalizare este estimată până în 2027, Hankook va investi aproximativ 540 milioane de euro. Această extindere a producției va crea aproximativ 450 noi locuri de muncă.

Fabrica din Rácalmás va avea, după finalizarea echipamentelor, o capacitate zilnică de până la 2.380 de anvelope de camion și autobuz și va produce până la 800.000 de anvelope pe an. Hankook deține în prezent opt locații de producție la nivel mondial, cu o capacitate totală de aproximativ 102 milioane de anvelope anual.

Din aceeași categorie...

Back to top button