ȘtiriTop News

Hartă digitală cu interdicțiile pentru camioane din Germania și rutele alternative

Asociația germană BGL oferă o nouă ediție a hărții cu interdicțiile pentru camioane din Germania și rutele alternative disponibile.

Harta a fost dezvoltată în coordonare cu autoritățile responsabile pentru trafic și este utilă șoferilor de camion care circulă în zilele de sâmbătă din lunile iulie și august.

Hartă digitală cu interdicțiile pentru camioane din Germania și rutele alternative

Și în acest an, în perioada concediilor, Germania reintroduce interdicțiile de circulație pentru camioane de peste 7,5 tone. Acestea se vor aplica în fiecare sâmbătă din iulie și august, între orele 07:00 și 20:00, pe mai multe autostrăzi și drumuri federale.

Ca noutate, harta BGL apare pentru prima dată în format digital, nu fizic. Ea conține interdicțiile pentru camioane, dar și rutele alternative agreate cu autoritățile responsabile pentru traficul rutier. Harta poate fi utilizată ușor pe dispozitivele mobile.

VEZI ȘI: Un șofer român a rămas în mers fără o axă de la cisternă, în Germania

”Harta cu rute alternative este oferită gratuit, ca un semn de mulțumire pentru șoferii de camion și munca lor, în special în timpul crizei coronavirus”, a declarat Dirk Engelhardt, purtător de cuvând al BGL.

Harta poate fi descărcată de pe site-urile BGL (www.bgl-ev.de), Profi – Pro DriverImage (www.pro-fahrer-image.de) și Brummi (www.brummi.de).

Din aceeași categorie...

Back to top button