Top NewsUtil

Hartă interactivă care ajută șoferii de camion să intre în Budapesta

Șoferii de camion care au încărcări sau descărcări în Budapesta, pot utiliza o hartă interactivă care le arată zonele și străzile cu restricții pentru transportul de marfă de peste 3,5 tone.

În locul hărții în format PDF pentru Budapesta, șoferii de camion au la dispoziție o hartă interactivă bazată pe Internet care-i ajută să vizualizeze traseul, zonele cu restricții în funcție de greutatea totală a vehiculului și a drumurilor aglomerate. De asemenea, harta le permite căutarea punctelor de încărcare și a unor adrese specifice.

Hartă interactivă care ajută șoferii de camion să intre în Budapesta

Începând cu 1 martie 2007, autoritățile din Budapesta au înăsprit circulația transportului de marfă pe străzile din capitala Ungariei. În ultimii 15 ani, harta zonelor și străzilor cu restricții petru transportul de marfă cu vehicule peste 3,5 tone din Budapesta a fost disponibilă pentru șoferii de camion doar în format PDF.

Din 2022, zonele și străzile cu restricții pentru vehicule comerciale de marfă de peste 3,5 tone din Budapesta pot fi vizualizate prin intermediul unei hărți interactive bazate pe Internet.

VEZI ȘI: Transportatorii slovaci vor bloca autostrada D2 între Cehia cu Slovacia

Transportatorii de marfă sunt asistați de un motor de căutare a adreselor exacte și de un indicator al locului de încărcare. Zonele cu restricții sunt marcate pe hartă cu diferite culori, în funcție de greutatea maximă a vehiculului.

Drumurile marcate cu albastru sunt drumuri de tranzit libere, iar cele de culoare verde deschis sunt drumuri de destinație libere. Părțile umbrite cu verde deschis sunt zone și străzi care pot fi accesate de traficul de destinație.

Camioanele pot utiliza zonele și străzile deschise și desemnate fără autorizație și gratuit. Dezvoltatorii au indicat nu numai zonele, ci și drumurile publice cu trafic restricționat.

Din aceeași categorie...

Back to top button