Companii de transport

Hegelmann a cumpărat un fost spital din Polonia

Hegelmann, compania de transport cu cea mai mare flotă din Polonia, a cumpărat un fost spital din Czestochowa, pe care îl va transforma în hotel pentru șoferi.

Hegelmann, care avea deja un sediu în Czestochowa, a văzut o oportunitate în achiziționarea fostului spital, închis în februarie 2020. În afară de sălile de tratament, spitalul avea o capacitate de cazare de 75 de pacienți.

Hegelmann a cumpărat un fost spital din Polonia

Aceasta va fi cel mai probabil crescută după reorganizarea în hotel pentru șoferi. În plus, spitalul dispune de două parcele de teren, cu o suprafață totală de 1 hectar, care pot fi folosite pentru parcarea camioanelor.

Și amplasarea fostului spital este favorabilă, la periferia orașului, astfel încât accesul camioanelor nu va fi o problemă. Conform presei poloneze, prețul de achiziție a fost de aproximativ 1 milion de euro.

VEZI ȘI: Girteka își deschide o bază uriașă în Polonia, într-o fostă fabrică MAN

Hegelmann Transporte este deținătoarea celei mai mari flote de camioane înmatriculate în Polonia, cu peste 2.000 de camioane. În afară de spitalul de la Czestochowa, compania mai are o investiție majoră în Polonia, lângă Zgorzelec, unde va construi un hotel pentru 750 de șoferi.

Investițiile fac parte din pregătirile pentru noile regulamente ce vor fi introduse prin pachetul de Mobilitate. Începând din luna februarie, camioanele vor trebui să revină în țara de înmatriculare la cel mult opt săptămâni.

Din aceeași categorie...

Back to top button