Companii de transportTop News

Hegelmann construiește un hotel pentru 750 de șoferi, în Polonia

Grupul internațional Hegelmann, care are o mare parte din flotă înmatriculată în Polonia, a început să construiască un complex logistic lângă granița cu Germania, care va include un hotel pentru 750 de șoferi.

Noua facilitate se va numi Hegelmann Hub Poland și ar trebui să fie gata la mijlocul lui 2022. Complexul, construit pe un teren de 11,6 hectare, va include birouri, depozite, ateliere de service, precum și un hotel pentru angajații Hegelmann.

Hegelmann construiește un hotel pentru 750 de șoferi, în Polonia

Hotelul va fi unul uriaș, cu spațiu de cazare pentru până la 750 de persoane în același timp. De asemenea, el va dispune de 220 de locuri de parcare pentru camioane.

Prin această măsură, Hegelmann se pregătește pentru noile prevederi ale Pachetului Mobilitate 1. În afară de regula conform cărora compania trebuie să asigure șoferilor revenirea în țara de domiciliu o dată la cel mult patru săptămâni, foarte ușor de ocolit, din Februarie 2022 se va impune și întoarcerea camioanelor în țara în care sunt înmatriculate la cel mult 8 săptămâni.

VEZI ȘI: Hegelman va cumpăra 1.000 de camioane în 2021

Hegelmann avea nevoie de un spațiu de cazare dedicat, mai ales că folosește foarte mulți șoferi din afara UE, dar și unii din Asia Centrală. Complexul va fi situat în orașul Żarska Wieś, lângă Zgorzelec, în apropierea rutelor A4 și 94.

Compania a anunțat că investiția totală se ridică la 22 de milioane de euro. Complexul va fi construit de compania Strabag.

Din aceeași categorie...

Back to top button