Companii de transport

Hegelmann va cumpăra 1.000 de camioane în 2021

Compania internațională de transport și logistică Hegelmann Group investește masiv în flota sa de vehicule și plănuiește achiziționarea a 1.000 de camioane în acest an.

Hegelmann Group continuă să se dezvolte și a anunțat recent achiziționarea a încă 1.000 de camioane. Jumătate dintre aceste camioane vor fi folosite pentru înnoirea flotei, iar cealaltă jumătate pentru extindere. Prima tranșă de 550 de camioane Merecedes-Benz Actros a fost deja livrată.

Hegelmann va cumpăra 1.000 de camioane în 2021

Compania are în prezent o flotă de aproximativ 4.000 de camioane, dintre care jumătate înmatriculate în Polonia. Astfel, până la finalul anului, flota Hegelmann va ajunge la aproximativ 4.500 de camioane.

”Obiectivul nostru este de a fi liderul pieței în ce privește costurile și tarifele de transport în segmentul FTL. Acesta poate fi îndeplinit doar prin îmbunătățiri continue ale eficienței. Punctul central aici, printre alte lucruri, este reprezentat de economiile de scară, datorate mărimii flotei”, a declarat Siegfried Hegelmann, Director General al Hegelmann Group.

VEZI ȘI: Cele mai puternice flote de camioane din Lituania vizează extinderea în Europa

Potrivit declarațiilor oficiale, Hegelmann a reușit în 2020 să își mărească cifra de afaceri cu 12%, până la aproximativ 700 de milioane de euro, în ciuda crizei coronavirus.

În acest an, Hegelmann a anunțat înființarea unei filiale în Statele Unite. De asemenea, compania se pregătește să achiziționeze un avion cargo și să ofere servicii de transport aerian.

Din aceeași categorie...

Back to top button