LogisticaȘtiri

Heidi Senger Weiss, prima femeie din Hall of Fame Logistics

Heidi Senger Weiss, membru al Consiliului de Supraveghere și Partener General al companiei austriece de logistica Gebrüder Weiss, este prima femeie care intră în Hall of Fame-ul logisticii internaționale.

Născută în 1941, Heidi Senger Weiss a studiat economia la Viena timp în care și-a dobândit și permisul de camion. La vârsta de 24 de ani a intrat în afacerea familiei, iar la numai trei ani distanță, după moartea tatălui ei, a preluat conducerea acesteia. A condus compania timp de 36 de ani, până în 2005, atunci când a decis să intre în Consiliul de Supraveghere al companiei austriece de logistica Gebrüder Weiss. În 1988, își dă seama de potențialul segmentului de coletărie și pune bazele serviciul APS System Package Austria (mai târziu DPDA), care astăzi este deținută de familie.

Heidi Senger Weiss este al 20-lea membru admis în Hall of Fame Logistics. Ceremonia de primire în topul celor mai buni oameni din logistica internațională va avea loc pe 25 noiembrie în cadrul galei anuale din cadrul Ministerul Federal al Transporturilor și infrastructurii din Berlin.

Heidi Senger Weiss, prima femeie din Hall of Fame Logistics

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button