Top NewsTrailer

Heisterkamp își consolidează prezența pe piața spaniolă de transport frigo

Carrier, Heisterkamp și SOR își consolidează colaborarea și serviciile pentru sectorul de transport frigo de pe piața spaniolă.

Compania de închiriere Heisterkamp a ajuns la 400 de semiremorci frigorifice în Spania, după ce a primit 125 de unități SOR echipate cu agregate frigorifice Carrier, și își consolidează prezența pe piață spaniolă de transport frigo.

Heisterkamp își consolidează prezența pe piața spaniolă de transport frigo

Din total de unități livrate de SOR, 75 de semiremorci frigorifice cu răcire pe singură zonă și a altor 50 de semiremorci cu multi-temperatură fabricate de spaniolii de la SOR. Acestea sunt echipate cu agregate frigorifice de ultimă generație furnizate de producătorul american Carrier.

VEZI ȘI: DACHSER urmărește containerele interschimbabile folosind Internetul Lucrurilor (IoT)

Toate cele 125 de semiremorci frigorifice care fac parte din această livrare sunt echipate fie cu modelul Carrier Vector 1550, fie cu modelul Vector HE 19, ambele dezvoltate cu cele mai noi tehnologii din această industrie. De asemenea, toate vor fi acoperite de contractul internațional de service complet al Carrier.

Heisterkamp își consolidează prezența pe piața spaniolă de transport frigo
Semiremorcă frigo Heisterkamp pentru piața spaniolă

Prin această livrare, specialist în închirierea de vehicule comerciale grele Heisterkamp ajunge la 400 de semiremorci frigorifice în flotă și își consolidează prezența pe piața spaniolă de tranport frigo. Compania olandeză din Oldenzaal a intrat pe piața spaniolă în 2020.

Din aceeași categorie...

Back to top button