Top NewsTrailer

Heisterkamp Trailer Rental introduce în flota de închiriere noi semiremorci Talson

Heisterkamp Trailer Rental alege semiremorcile mega de la Talson pentru flota de închiriere din Olanda, Belgia și Germania.

Heisterkamp Trailer Rental și-a extins flota de semiremorci disponibile pentru închiriere în Olanda, Belgia și Germania, optând pentru unsprezece unități ale modelului Talson TGG TAL 12/27.

Aceste semiremorci mega sunt construite din aluminiu și se remarcă prin greutatea lor redusă de doar 7.985 kg, permițând transportul a până la 66 de europaleți.

Cu o înălțime interioară de 2.970 mm, cea mai mare de pe piață, semiremorcile sunt dotate și cu un sistem inovativ de încărcare dublă.

Acest sistem permite crearea unui al doilea nivel de încărcare prin fixarea grinzilor transversale în șinele speciale din pereții laterali, oferind o capacitate de încărcare suplimentară de 11.000 Kg pe întreaga lungime a semiremorcii.

VEZI ȘI: Kässbohrer a lansat o nouă serie de semiremorci frigorifice

Cele unsprezece semiremorci mega sunt construite conform specificațiilor Heisterkamp Trailer Rental și sunt echipate cu pereți laterali Talfix. Acești pereți sunt panouri anodizate care se întind pe toată lungimea și înălțimea semiremorcii, oferind flexibilitate maximă în asigurarea încărcăturii.

Talfix poate fi utilizat și pentru fixarea barelor de încărcare. În plus, podeaua este prevăzută cu 26 de puncte de ancorare integrate, optimizând astfel siguranța și eficiența în timpul transportului.

Heisterkamp Trailer Rental introduce în flota de închiriere noi semiremorci Talson

În locul ușilor cu balamale, Heisterkamp a optat pentru o ușă secțională cu role din aluminiu echipată cu protecție antifurt. Odată deblocată, această ușă poate fi deschisă și închisă în câteva secunde printr-o tragere rapidă.

Talson TGG TAL 12/27 are specificații tipice pentru semiremorcă mega. Înălțimea de cuplare este de 950 mm, astfel încât este necesar un cap tractor de tip lowliner. De asemenea, semiremorcile au jante de 19,5 inch și frâne cu tambur.

Din aceeași categorie...

Back to top button