Top NewsTrailer

Heisterkamp Trailer Rental Romania a livrat 8 semiremorci noi pentru Tirrier

Heisterkamp Trailer Rental Romania a livrat în luna aprilie 8 semiremorci noi pentru compania maghiară Tirrier – Road and Rail Transportation.

Această livrare a reprezentat o dublă premieră pentru Heisterkamp Trailer Rental Romania în 2023: prima livrare de semiremorci noi și prima livrare efectuată în Ungaria.

Heisterkamp Trailer Rental Romania a livrat 8 semiremorci noi pentru Tirrier

Proiectul a constat în livrarea a opt semiremorci noi Schmitz Cargobull, producție 2023, în versiune Mega, cu următoarele specificații: Huckepack P400, chingi de ancorare fixate în podea, monitorizare GPS și pachet full service.

Heisterkamp Trailer Rental Romania a livrat 8 semiremorci noi pentru Tirrier

Cele opt semiremorci livrate de Heisterkamp Trailer Rental Romania sunt închiriate de compania maghiară de transport Tirrier din Gyor pentru o perioada de 60 de luni.

Noul pachet vine în completarea primului lot de semiremorci din flota curentă, livrat în toamna anului 2022.

VEZI ȘI: Comisia Europeană propune taxe de drum mai mici pentru remorcile eficiente

”Ne-am început activitatea de expediere internațională de marfă în ianuarie 2022, inițial oferind în general transport rutier, dar cu gândul la propriul nostru serviciu intermodal. După izbucnirea războiului din Ucraina, ce era doar o viziune a devenit o necesitate ce trebuia implementată într-un timp scurt. Din fericire, Heisterkamp ne-a putut închiria foarte rapid primele 8 remorci Mega intermodale. În prezent avem 16 și plănuim să creștem flota cu aceeași formulă de închiriere de la Heisterkamp”, a declarat Angelo Costa, General Manager al Tirrier.

Heisterkamp Trailer Rental Romania a livrat 8 semiremorci noi pentru Tirrier

”Întreaga echipă Heisterkamp Trailer Rental este încântată de succesul colaborării cu Tirrier. Am reușit completarea primelor opt unități, livrate în 2022, cu acest lot de vehicule noi, personalizate conform solicitării clientului, destinate transportului intermodal. Prin această reușită vrem să arătăm beneficiile conceptului de închiriere pe termen lung și dorim să ne reafirmăm ca furnizor de soluții optime pentru operatorii de transport de mărfuri. Suntem încrezători că acest proiect va consolida activitatea Heisterkamp în zona de închirieri de semiremorci din Romania și va contribui la extinderea portofoliului de clienți pe termen mediu și lung în Ungaria”, ne-a declarat Bogdan Crețu, Manager al Heisterkamp Trailer Rental Romania.

Din aceeași categorie...

Back to top button